Szerintetek érdemes újra megpróbálnom esetleg bimbóvédővel?
Kislányom lassan 2 hetes. A kórházban többen is állították, hogy jól szopizott, helyesen volt a mellen, segítettek is, hogy biztos jó legyen, ennek ellenére nekem nagyon fájt, ahogy szívta. Alig vártam, hogy végezzen :( Elkezdtem fejni, de még az után is kisebesedett, hólyagos lett a bimbóm. Az szerencsére egy hét alatt helyre jött, de persze szoptatni nem tudtam. Ezek után múlt héten meg szerettem volna próbálni mégegyszer, de észrevettem, hogy a babámnak szájpenésze van :( Valószínűleg az antibiotikumtól, amit az első napokban kapott, másra nem tudok gondolni. Ezért továbbra is inkább csak fejtem, de nem akarom ennyiben hagyni!
Érdemes lenne kipróbálni a bimbóvédőt? Már olyan sok idő eltelt, nem tudom, elfogadná-e csak úgy. Azt sem tudom, segítene-e a fájdalmon amit éreztem, de hátha. Vagy ez hülyeség? Még sose használtam.
Hu, 9! Minden tiszteletem!
Köszönöm szépen mindenkinek, megpróbálom mégegyszer, úgy tűnik, tehát van remény. De keresek előbb segítséget.
Kérdező, akkor külföldön vagy? Brestfeeding clinic? Micsoda dolgok vannak, tök jó. :)
Az én lányom is védős volt egyébként, akkor sikerült elhagynunk, amikor elkezdte szopni a kezét és megszokta a bőrt a szájában; utána már elfogadott védő nélkül is. Szóval nincs itt még veszve semmi! :)
Akkor ne szégyelld magad, kérj segítséget! Hidd el, megéri.:) Nagyon fontos a helyes mellretétel, jelentősen csökkentheti a fájdalmat és a kisebesedés lehetőségét.
(9-es)
Nocsak, nem is gondoltam volna, hogy Angliába ilyen is van. Ez tök jó! :)
Nem tudod esetleg beszkennelni az anyagot, amit kaptál? Szuper lenne itthon is csinálni ilyesmit, bár lehet, hogy vannak kórházak, ahol van. (Ezt még nem is kérdeztem a szakiktól..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!