Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szerintetek érdemes újra...

Szerintetek érdemes újra megpróbálnom esetleg bimbóvédővel?

Figyelt kérdés

Kislányom lassan 2 hetes. A kórházban többen is állították, hogy jól szopizott, helyesen volt a mellen, segítettek is, hogy biztos jó legyen, ennek ellenére nekem nagyon fájt, ahogy szívta. Alig vártam, hogy végezzen :( Elkezdtem fejni, de még az után is kisebesedett, hólyagos lett a bimbóm. Az szerencsére egy hét alatt helyre jött, de persze szoptatni nem tudtam. Ezek után múlt héten meg szerettem volna próbálni mégegyszer, de észrevettem, hogy a babámnak szájpenésze van :( Valószínűleg az antibiotikumtól, amit az első napokban kapott, másra nem tudok gondolni. Ezért továbbra is inkább csak fejtem, de nem akarom ennyiben hagyni!

Érdemes lenne kipróbálni a bimbóvédőt? Már olyan sok idő eltelt, nem tudom, elfogadná-e csak úgy. Azt sem tudom, segítene-e a fájdalmon amit éreztem, de hátha. Vagy ez hülyeség? Még sose használtam.

2014. febr. 10. 19:24
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Hu, 9! Minden tiszteletem!

Köszönöm szépen mindenkinek, megpróbálom mégegyszer, úgy tűnik, tehát van remény. De keresek előbb segítséget.

2014. febr. 11. 00:34
 12/18 xStefix ***** válasza:

Kérdező, akkor külföldön vagy? Brestfeeding clinic? Micsoda dolgok vannak, tök jó. :)

Az én lányom is védős volt egyébként, akkor sikerült elhagynunk, amikor elkezdte szopni a kezét és megszokta a bőrt a szájában; utána már elfogadott védő nélkül is. Szóval nincs itt még veszve semmi! :)

2014. febr. 11. 10:25
 13/18 A kérdező kommentje:
Igen, Angliában. Egy kis füzetnyi listával küldtek haza tele a helyi breastfeeding clinicekkel, szopis tanácsadókkal, LLL tanácsadókkal, plusz honnan lehet mellszívót bérelni... szóval ez szuper. Csak én kicsit szociofób vagyok és csak akkor telefonálok, ha nagyon-nagyon muszáj, ezért kérdeztem előbb itt.
2014. febr. 11. 11:58
 14/18 anonim ***** válasza:

Akkor ne szégyelld magad, kérj segítséget! Hidd el, megéri.:) Nagyon fontos a helyes mellretétel, jelentősen csökkentheti a fájdalmat és a kisebesedés lehetőségét.

(9-es)

2014. febr. 11. 14:11
 15/18 anonim ***** válasza:
én 2hetes kora óta bimbóvédôvel szoptatok, most 5hónapos lesz.. születése után majdnem sírtam a fájdalomtól, kisebesedett e mellbimbóm, ha szopizott oyan volt, mintha apró tûvel szúrkálták volna. A párom vette a bimbóvédôt nekem, mikor a kórházból hazajöttem, pár napig nem tudtam h. megpróbáljam-e..DE nekünk nagyon bevált, a fájdalom elmúlt teljesen. és boldog vagyok hogy szoptathatom.
2014. febr. 12. 12:39
 16/18 anonim ***** válasza:
15. vagyok azt még hozzátenném, hogy a bimbóvédôt és a mellbimbó körül be kell kicsit vizezni használat elôtt, hogy jól odatapadjon.
2014. febr. 12. 12:42
 17/18 anonim ***** válasza:
nekem sem volt könnyű,de sikerült!1 hónapig fejtem,közben folyamatosan próbáltam szoptatni,mert befelé forduló mellbimbóm van,eleinte be sem tudta kapni+a kórházban megetették cumis üvegből amikor vitték kék fény alá többször és cumizavaros is lett..nehéz időszak volt,de már 21 hónapos és épp lefelé szoktatom lassan a ciciről
2014. febr. 12. 13:00
 18/18 xStefix ***** válasza:

Nocsak, nem is gondoltam volna, hogy Angliába ilyen is van. Ez tök jó! :)

Nem tudod esetleg beszkennelni az anyagot, amit kaptál? Szuper lenne itthon is csinálni ilyesmit, bár lehet, hogy vannak kórházak, ahol van. (Ezt még nem is kérdeztem a szakiktól..)

2014. febr. 12. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!