Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Feleslegesen erőlködtem?

Feleslegesen erőlködtem?

Figyelt kérdés
Kisfiam 3 hónapos lesz, kb 2 hós korától nem hajlandó szopizni. Azóta fejem neki a tejet, sajnos egyre csak apad el, mára már kb egy csepp sincs, pedig nagyon próbálkoztam, hogy ne menjen el. De mindenki feszt mondja nekem, hogy adjam neki legalább féléves koráig a tejet, mert ekkorra alakul ki az immunvédelem, stb, ha így alig 3 hósan abbahagyja semmit nem értem el... Hát marha jól esik mondhatom, főleg hogy fogalmuk sincs mennyit szenvedtem érte, és mégis kudarcot vallottam. Komolyan feleslegesen csináltam ezt egy hónapig?
2014. jan. 28. 08:55
1 2
 11/12 xStefix ***** válasza:
És nem sikerült támogatást kapnod hozzá? Egyedül tényleg nagyon nehéz megoldani az ilyesmit. :(
2014. jan. 31. 14:06
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem sajnos. Sőőőt...
2014. jan. 31. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!