Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Azok az anyukák akinek hasfájo...

Azok az anyukák akinek hasfájos a pici mit csináltok? Tapasztalatok? ötletek? Bövebben lent.

Figyelt kérdés
Most volt 3hetes a kicsim és naon szenvedünk mert sajna hasfájos és tápszereznem is kell mert kevés a tejem neki:(Nem tudom mitöl nemtud kakilni?!Váltottam tápszert mert eddig a beba(1 hipoallergént)kapta aztán a dr nö felirta a beba 2 simát.lehet ez a baj?Köszi a válaszokat.
2009. dec. 3. 16:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kislányom 10 napos kora óta szenvedett hasfájásban, mindent végigpróbáltunk, ami csak létezik-: Espumisan, Infacol, angol víz, sab simplex, papaverines cseppek, homeopátia, csak ideig-óráig segített, a legtovább a sab simplex 8 napig. Én elvittem hasi uh-ra, ahol megállapították, hogy gázosak a belei, ezt én is tudtam. Nálunk a kakival nincs gond, napi 3 van.

10 hetes korában elvittem babamasszázsra, s azóta most 13 hetes EGYSZERSEM fájt a hasa, naponta minden pelenkázásnál megcsinálom neki a masszázssort, 5 perc az egész, s jön a sok puki belöle kifele, beindíja az emésztést. Mi egy kisiúval jártunk masszázsra, s ő 10-12 naponta tudott kakilni, 2. masszázs utn már most ott tart, hogy 3 naponta van széklete, ez nagy szó nála.

Én csak ajánlani tudom neked, ha van módod rá, próbáld meg, én nagyon bánom hogy nem tettem meg előbb.

2009. dec. 3. 17:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! Mi is a hasfájástól szenvedünk 2 hetesen, mi most az infacolt használjuk. Hogy emiatt vagy nem, de azt lehet mondani, hogy egy nap "csak" egyszer van hasfájós sírás, de az jó sokáig :o(

Tápszereket (még) nem ismerem, viszont nálunk az elején nem indult meg a kaki, a doktornéni piszkálgatta a fenekét hőmérővel, meg masszírozta a hasiját, akkor kijött egy jó adag. Azót van minden nap kb 3-szor anyatejes trotyi. Egyébként meg a kamillateát javasolta a dokinőnk, ha esetleg nagyon nem lenne.

Előző válaszoló: megírnád, hogy hol voltatok ilyen babamasszázson? Vagy van több helyen is ilyen? Ez speckó gyógymasszázs, vagy álltalános babamasszázs?

Bocsi, hogy belekérdeztem, de engem is érdekel a dolog.

Köszi

2009. dec. 4. 09:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez svéd babamasszázs, mi Debrecenbe járunk. De nagyon jó, a fogfájásnál is fog segíteni, van rá egy pont amit masszírozni kell, hogy ne fájjon. Az én kislányom is anyatejes, s ennyi idősen mint a tietek, még csak 1-2-szer fájt, de aztán nagyon eldurvult. Mi most már semmilyden "csodaszert" nem használunk, csak masszírozom.
2009. dec. 4. 10:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem a kislányom 2,5 hónapos koráig volt hasfájós, maszíroztuk, infacolt és espumisan cseppet adtunk neki, nekünk az espumisan csepp, a cseresznyemag párna és a maszírozás segített,

4 hós kislány anyucija:)

2009. dec. 4. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!