Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyire fontos betartani a...

Mennyire fontos betartani a minimun 3 óránkénti szoptatást? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Kicsim egy hetes lesz holnap és már az elejétől kezdve sokat alszik. Időnként 4-5 órákat is képes lenne. Azt mondta a védőnő és a csecsemősök is hogy keltsem fel 3 max. 4 óránként mindenképp. De ha felkeltem akkor meg 1,5-2 óráig fent van, nyűgös , enni sem eszik olyan jól mint ha kivárom hogy ébredjen...:S Nem tudom mit tegyek... Nagy baj ha hagyom aludni?:S
2009. dec. 3. 11:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
a védőnő azt gagyogja amit tanult!
2009. dec. 4. 15:37
 12/14 anonim válasza:
Igaz az én kislányom most volt 1 éves, de amikor megszületett nagyon sárga volt, így tényleg igaz volt ránk hogy fel kellett keltsem, mert ha nem tettem akkor csak aludt és aludt. Utána igány szerint kezdtem el szoptatni, volt hogy az egész napom egy nagy szoptatás volt, de a második hónapra szépen behozta a lemaradását és persze utána már soha többet nem keltettem fel csak azért hogy egyen.
2009. dec. 17. 13:54
 13/14 anonim ***** válasza:
az valóbin igaz, hogy a védőnő azt mondja amit tanult - az én védőnőmnek gyereke sincsen! Hogy akarja így hitelesen előadni a dolgait? Én csak akkor etetem a picit, ha éhes, és kéri, így is szépen fejlődik, nő :) Nincs vele gond
2009. dec. 17. 14:08
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Jelentem a picim nagyon jól gyarapszik heti 300gokat hízik... És már be is állt rendesen eszik 3 max 4 óránként. Csak kezdeti volt ez a nehézség:) Boldog, baci és vírusmentes babázást nektek:)
2009. dec. 22. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!