Hogyan tartjátok/tartsam a 4 óránkénti szoptatást a nyári melegben?
Nem. Bőven elég neki az anyatej, tapasztalatból mondom. Ne adj neki vizet.
És nem kell tartani a 4 óránkénti szoptatást, amikor kér, akkor adj neki.
Miért 4 óránként szopiztatsz? Adj a picinek igény szerint, az a jó neki!
Az anyatej egyébként szomjoltó is, ha kéri a baba, szopizzatok, így minden igényét kielégíted.
Az én lányom 6 hós koráig semmi mást nem kapott, pedig nyári baba, voltak nagy melegek. Előfordult nemegyszer, hogy félóránként szopizott. Az anyatej "eleje", szóval ami először jön, az nagyon vizes, az oltja a szomjat. Hosszabban kell szopizni a zsírdúsabb tejhez. A babák ösztönösen tudják ezt. A lányom még most is (10 hós múlt) gyakran pár korty szopit kér, pedig szereti a vizet.
Nekem is uagyanez van a 3 hós lányommal mint az előző kettő váalszolónál, ha cicire kerül, addig szívja, amig jön belőle.
Másrész vizet, teát nem kér, mert próbáltam.
Viszont azt meg nem értem, hogy ha inna cumisüvegből mondjuk vizet, akkor honnan tudnám, hogy azért szívja, nert szomjas, vagy mert éhes.
Őszintén, fogalmam sincs, hogy mikor szomjas a lányom.
(A fiam teét is ivott cumisüvegből , mostanábann gondolkodtam el azon, hogy lehet, hogy ő is éhes volt akkor.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!