Anyóssal vitázok szerintetek?
Nyáron született a babám a nagy kánikulában, cukros citromos vizet kaptak a kórházban, minden babának be volt készítve a cumisüveg, s benne az innivaló, s a főorvos, és a gyerek orvos őírta napi 1-2 dl meg kell igyanak, otthon is.
Nem adtam, mert volt elég tejem, de már bánom, mert itt van, 7 hónapos múlt, semmit nem iszik meg cumisüvegből, pohárból, semmiből.
Ez akkor gondd, mikor megyünk valahová, s nem mindenhol lehet szoptatni.
Lányomnak adtam teát, vizet, nem is volt cumisüveg gondunk.
Most így utólag nagyon bánom!!!
"adta a grapefruit levet"
Semmi mert,akkor adott neki grapefruit levet amikor te. Még banánt is csak karácsonykor lehetett venni ha szerencsés volt nem, hogy grapefruit levet.
Én anyukámtól kaptam meg, hogy gyerekkínzás amit csinálok, mert két szoptatás között jól meg kéne teáztatni,persze a teába jó sok cukor kell. Engem is úgy nevelt fel, mondtam is, hogy igen, édike is voltam, ahogy már piciként soroltam, hogy hány lyukas, hány egészséges és hány csonk fogam van.
Az enyémek 6 hónapos korukig csak anyatejet kaptak, néha ha nagyon meleg volt egy-egy korty vizet. Egyébként előfordult, hogy el kellett mennem, cumisüvegből simán megitták az anyatejet és amikor hazaértem akkor rácuppantak a cicire. Nem törvényszerű, hogy a szoptatott gyerek nem tud cumisüvegből inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!