Mit tehetnek meg a repedezett bimbo melletti sebemmel?
Mar 2 hete, hogy berepedt a bimbom mellett, es mivel mar elotte is fajt a bimbom es szajpenesze volt a lanyomnak, igy en is elkaptam valami gombas fertozest. Kaptam ra kremet, de nem sokat javul. Vagyis a jobb mellemen mar egesz szepen gyogyul a seb, az be is volt tobbszor gyulladva, viszont tegnap ota ha abbol szotatok rangatja, feszeng, nem kell neki. Ket lyukbol jon a tej, ha megnyomom, az egyik feher, a masik sarga es olyan savanykas ize van. Lehet hogy az ize nem tetszik neki, vagy nem jon belole annyira. Masikat szivja rendesen, de az meg iszonyatosan faj.
2 honapos mult, kezdetektol faj a bimbom. Tejem van eleg.
Hetekig szenvedtem száraz, kirepedt mellbimbóval, sokfajta krémet kipróbáltam, de egyik sem használt. Már el voltam kesetedve és végül sertézs zsirral kentem be jó vastahon, és tettem rá gézlapot. Teljessen rendbe is hozta másfél nap alatt. Régen sem volt semilyen kence.
Legközelebb biztos nem költök több ezer forintot krémekre.
Próbáld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!