Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatós anyukák, Azália...

Szoptatós anyukák, Azália nevű gyógyszerről mik a tapasztalataitok? Mennyibe kerül 3 havi mostanában?

Figyelt kérdés
6 hetes a lányom,szoptatom,szerencsére van tejem rendesen, de nagyon félek, nehogy elmenjen a gyógyszerszedéstől a tejem. Ugyanakkor meg csak ebben a fog.gátlásban bízok meg.
2009. dec. 1. 16:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

7000, ill.egy kicsit több, nem emlékszem pontosan.Én kiváltottam ugyan de még azóta sem mertem elkezdeni mert egyrészt én is a tejem féltem, plussz félek hogy a még rajtam lévő 12 kilóra rakódik rám miatta.:-((

Úgyhogy lehet én elpasszolom, meg ugye sajna nem sok szükség van rá, nem igazán lendült be még a szexuális áletem:-((((.De amúgy rosszakat még nem hallottam róla, csak én vagyok ilyen paragép.

13 hetes baba anyukája

2009. dec. 1. 17:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
áletem=életem
2009. dec. 1. 17:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 6 hetes kontrollon ezt írta az orvos, azóta is ezt szedem, még mindig szoptatok, kb 3-4 alkalommal nap közben, meg ha kell, éjjel is, most 10 hónapos a babám. Tehát nekem nem befolyásolta. Bár menstruációm sincs... :-) Én olyan 6000 körül szoktam venni.
2009. dec. 1. 17:53
 4/8 anonim ***** válasza:
7000 körül van, 10 hónapja szoptatok, 6 hetes kontrolon írta fel a doki. Semmi gondom vele, mensim még nincs meg.
2009. dec. 1. 20:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Én Cerazette-t kaptam receptre. Azóta is szopizik a babám, ugyanúgy izlik neki, mint előtte. Fogytam három kilót (nem a gyógyszertől, hanem folyamatosan mennek le a terhesség alatt felszedett kilók, szóval nem hiztam). Személy szerint én csak jókat mondhatok róla, se fejfájás, se vérzés, semmi. A menszim is megjött, 6 napig tartott, nem volt erős vérzés, pedig szülés után az első erősebb szokott lenni, azt mondják. Az azaliat nem próbáltam, nekem ez jött be, és ugyanúgy szoptató anyukáknak ajánlják.
2009. dec. 1. 22:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Egy kérdésem lenne! Lányok, ti mindig órára pontosan, mindig ugyanakkor veszitek be a fogamzásgátlót? Van ennek jelentősége?
2009. dec. 1. 22:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is ezt szedem 7300 Ft kb. Nekem is 6 hetes kontorollnál írta ki a doki 17 kg híztam terhesség alatt most 6 hónapos a babám és kevesebb vagyok mint ahogy elindultunk. Tejemet sem változtatta meg rengeteg van ugyanúgy másnak is hordunk belőle úgyhogy egyáltalán nem történt semmi pedig féltem mert annyi mindent olvastam.
2009. dec. 2. 08:08
 8/8 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a sok választ!!!

Rajtam 3 kiló van most pluszban még, de az első babámnál is míg szoptattam, attól a 3 tól az istennek se tudtam megszabadulni, úgyhogy már boldog leszek, ha nem jön fel még erre pluszban.

Még egyszer köszi!!

2009. dec. 2. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!