Szoptatós anyukák, Azália nevű gyógyszerről mik a tapasztalataitok? Mennyibe kerül 3 havi mostanában?
Figyelt kérdés
6 hetes a lányom,szoptatom,szerencsére van tejem rendesen, de nagyon félek, nehogy elmenjen a gyógyszerszedéstől a tejem. Ugyanakkor meg csak ebben a fog.gátlásban bízok meg.2009. dec. 1. 16:24
1/8 anonim válasza:
Szia.
7000, ill.egy kicsit több, nem emlékszem pontosan.Én kiváltottam ugyan de még azóta sem mertem elkezdeni mert egyrészt én is a tejem féltem, plussz félek hogy a még rajtam lévő 12 kilóra rakódik rám miatta.:-((
Úgyhogy lehet én elpasszolom, meg ugye sajna nem sok szükség van rá, nem igazán lendült be még a szexuális áletem:-((((.De amúgy rosszakat még nem hallottam róla, csak én vagyok ilyen paragép.
13 hetes baba anyukája
3/8 anonim válasza:
Nekem 6 hetes kontrollon ezt írta az orvos, azóta is ezt szedem, még mindig szoptatok, kb 3-4 alkalommal nap közben, meg ha kell, éjjel is, most 10 hónapos a babám. Tehát nekem nem befolyásolta. Bár menstruációm sincs... :-) Én olyan 6000 körül szoktam venni.
4/8 anonim válasza:
7000 körül van, 10 hónapja szoptatok, 6 hetes kontrolon írta fel a doki. Semmi gondom vele, mensim még nincs meg.
5/8 anonim válasza:
Én Cerazette-t kaptam receptre. Azóta is szopizik a babám, ugyanúgy izlik neki, mint előtte. Fogytam három kilót (nem a gyógyszertől, hanem folyamatosan mennek le a terhesség alatt felszedett kilók, szóval nem hiztam). Személy szerint én csak jókat mondhatok róla, se fejfájás, se vérzés, semmi. A menszim is megjött, 6 napig tartott, nem volt erős vérzés, pedig szülés után az első erősebb szokott lenni, azt mondják. Az azaliat nem próbáltam, nekem ez jött be, és ugyanúgy szoptató anyukáknak ajánlják.
6/8 anonim válasza:
Egy kérdésem lenne! Lányok, ti mindig órára pontosan, mindig ugyanakkor veszitek be a fogamzásgátlót? Van ennek jelentősége?
7/8 anonim válasza:
Én is ezt szedem 7300 Ft kb. Nekem is 6 hetes kontorollnál írta ki a doki 17 kg híztam terhesség alatt most 6 hónapos a babám és kevesebb vagyok mint ahogy elindultunk. Tejemet sem változtatta meg rengeteg van ugyanúgy másnak is hordunk belőle úgyhogy egyáltalán nem történt semmi pedig féltem mert annyi mindent olvastam.
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a sok választ!!!
Rajtam 3 kiló van most pluszban még, de az első babámnál is míg szoptattam, attól a 3 tól az istennek se tudtam megszabadulni, úgyhogy már boldog leszek, ha nem jön fel még erre pluszban.
Még egyszer köszi!!
2009. dec. 2. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!