Ha 5hónapos kislányom még egyszer kel éjjel-adjak neki enni?
Figyelt kérdés
érdemes visszaaltatni,vagy biztos éhes?honnan tudhatom?2014. jan. 9. 14:57
1/9 anonim válasza:
Ha ehes adj neki enni. Megrpobalod visszaringatni esetleg csak szomjas es itasd meg. Gondolom tapszeres ugye? Nalunk bevalt egy kis ivas, de volt h nem elegdett meg vele es tapszert kert, adtam neki. De nagyon ritka volt aztan arrol is leszokott.
3/9 anonim válasza:
A lányom 5 hós lesz jövő héten, egyszer ébred éjszaka. Fogalmam sincs hogy éhes-e vagy szomjas-e vagy más van az ébredés mögött, de én mellre teszem és szépen szopizik, negyed órát félálomban, majd elalszik. Sokszor én is elalszom. Ha nem, beteszem a kiságyába, ha én elalszom egyszer csak arra ébredek hogy újra szopizik.
5/9 anonim válasza:
Hogy néz ki nálatok egy átlagos napirend? Mikor keltek, mikor eteted, mikor alszik?
6/9 Tica0121 válasza:
Az én lánykám lassan 6 hónapos, menetrendszerűen kel éjszaka 1-kor enni, fél4-kor inni. Adj neki enni, ha éhes. Szerintem egy ilyen pici gyereknél még nem elvárható, hogy végigaludja az éjszakát....
7/9 anonim válasza:
ez most komoly?naná hogy adj neki enni még csak 5 hónapos...a lányom néha még 2 évesen is evett éjjel.....
8/9 A kérdező kommentje:
köszi
anyatejes-7-8körül reggelizik,12körül ebéd fél4-4kor uzsi-ez már gyümölcs is fél8körül szopi-és alvás.kb 2kor jelentkezik-és van,hogy 5-6körül is,vagy 7kor..változó.a 3óránkénti éjszakai ébredésről most leszoktattam 3nap alatt-egyszer viszont adnék neki...
2014. jan. 9. 21:05
9/9 xStefix válasza:
Ne haragudj, hogy visszakérdezek, de akkor ezek alapján honnan tudtad egyáltalán azt, hogy az éjjeli 3 óránkénti kelésnél éhes volt-e vagy sem?
Én nagyon jól ismerem a saját gyerekeimet, de 4 hónapos korukban szimplán nem lett volna elég bátorságom, hogy én eldöntsem helyettük, hogy nekik mire van szükségük... Meg mondjuk én nem is így gondolkodom, de az más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!