Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatos anyukák mit csinálto...

Szoptatos anyukák mit csináltok ha fáj a fejetek?

Figyelt kérdés
2009. nov. 30. 16:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Sajna én nagyon migrénes voltam és vagyok. Ha nem csillapítom gyógyszerrel a fejfájást, annyira rosszul tudok lenni, hogy hányok és szédülök..stb. Én szopi után veszek be fél rubophent, ez hat annyira hogy nincs hányingerem. Utána 3 órán át nem szoptatok.

Nekem nem vált be a pihenés, vagy egyéb tippek sajna.

Minden jót!

2009. nov. 30. 16:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát tegnap nagyon szenvedtem.Aludni sem birtam.A babám 3 hos és a terhesség alatt és utána sem volt semmi bajom. Nem tudom ez mitöl volt.Irány a patika...köszönöm a válaszod
2009. nov. 30. 16:51
 3/8 anonim ***** válasza:

A fejfájást okozhatja a vérnyomás (magas - alacsony), teszteld, ha alacsony akkor a megoldás az hogyha a fejedet a kezeddel lefelé nyomod míg a fejedet felfelé tolod.

Ha magas akkor passz.

2009. nov. 30. 16:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Mindig Panadolt veszek be,a mi orvosunk ezt ajánlotta.
2009. nov. 30. 18:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Algopyrint nyugodtan.
2009. nov. 30. 18:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Algopirint veszek be. Terhesen is ezt tettem, ezt szabad szedni nyugodtan.
2009. dec. 1. 09:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Sunbrise olajjal dörzsölöm be a halántékomat.Egy kicsit drága dolog, de sokáig elég és nekem eddig mindig bevált.Nem csak fejfájásra jó.
2009. dec. 1. 14:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Az Algopyrin nem okoz gondot. A mi anyukáink is szedték mellettünk, mégis felnőttünk. A legmegbízhatóbb gyógyszer terhesség és szoptatás alatt láz- és fájdalomcsillapítóként, ha nem viszed túlzásba (max. napi 1-2 és csak alkalmanként) 100 éve használják, és még egy babának sem lett tőle baja. Ha nagy a gáz, 2 év fölött a gyereknek is lehet adni (pl. 40 feletti csillapíthatatlan láznál negyed-harmad tablettát). Régen is adták. Nálunk volt már, hogy csak ez mentette meg a fiamat a lázgörcstől. Az, hogy vényköteles lett, meg hogy itt műsoroznak vele, az a gyógyszerlobbi miatt van, ez ugyanis már olyan régi, hogy nincs rajta szabadalom és ezért nem lehet vele sokat keresni. Sokkal biztonságosabb, mint a paracetamol-tartalmú agyonreklámozott vénynélkül kapható drágaságok.
2009. dec. 7. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!