Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha tejszaporítót iszom, az...

Ha tejszaporítót iszom, az mennyi idő után "hat"?

Figyelt kérdés
Pl. napi egy maláta ital, vagy egy tejszaporító tea az ivás után hány órával lép működésbe? A nap melyik szakában érdemes inni? Kinek mi a tapasztalata?
2014. jan. 6. 12:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Mind a ket lanyomnal ittam tejszaporito teat az elsonel 3het utan teljesen elapadt a 2diknal kevesebb tejem volt mikor ittam amikor abbahagytam rengeteg lett, fagyasztani is tudtam! 8honapig szoptattam a kicsit! A nagynal nem volt szerencsem! Lehet en mukodok forditva de nekem nem volt sajnos pozitiv tapasztalatom!
2014. jan. 6. 12:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Én mindkét gyerekemnél ittam, de ez nem gyógyszer, nem úgy működik.

A gyógyteáknak (ez is az) az a lényege, hogy hosszú időn keresztül kell őket inni, és ne várj csodát.

Csodát inkább az tesz, ha sokat eszel-iszol, igyekszel pihenni, és bőszen szoptatsz. :)

Én lefőztem reggel egy nagy adag teát (laktoherbet), és egész nap azt ittam (meg az egész család is :)). Amikor elfogyott, főztük a következőt. Amikor elfogyott a laktoherb, folytattuk gyümölcsteával. Inkább a mennyiség a lényeg, én úgy vettem észre.

2014. jan. 9. 09:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Nalam nem váltak be, ittam a laktoherbet, attól a fiam lett hasfájos, a malátaital meg csak a szomjamat oltotta. Amúgy en is ugy jartam, hogy mikor abbahagytam a teát, több lett a tejem :) azóta tudok eltenni en is

Ja es szerintem is inkább a sok folyadék a lényeg!

2014. jan. 10. 00:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Nekem is ugyanez a tapasztalatom. Mindegy volt hogy gyumolcs vagy tejszaporito teat foztem le. :))
2014. jan. 10. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!