Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szopisztrájk az, amikor 3...

Szopisztrájk az, amikor 3 hónapos babám szopizás közben el-elkapja a fejét és egyre jobban sír, olykor már dühöngve? Ez kb. már 3 hete folyamatosan tart. Hogyan lehetne ezen változtatni?

Figyelt kérdés
Ilyenkor abba is kell hagyni az etetést és megvigasztalni, mert nagyon belelovalja magát. Megvigasztalom majd megnyugszik, elnézelődik, buborékot fúj, mosolyog, beszélget majd elalszik. Tudom, hogy ha nyugodtan tud aludni, akkor nem kevés a tej, de ettől függetlenül nagyon hullámzónak érzem a tej mennyiségét. A reggeli szopizás még sírás mentes, de az utána következők sírósak. A mérésről leszoktattam magam, mert sohasem annyit evett, mint amennyit gondoltam, hogy kellene és ettől stresszes voltam. Ez előtt reggel 6-7-kor kelt, most újra 4-5 körül ébred. Én fejek minden evés után, hogy ne nagyon csökkenjen e tejcsi.
2009. nov. 28. 13:35
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Én is felveszem büfizni, de akkor még jobban sír gondolom azért mert a tej sem jön annyira, meg még ráadásul meg is szakítom az evést. Sírva meg nem tud büfizni.
2009. nov. 29. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!