Pánikbeteg szoptatós anyukák! Milyen gyógyszert szedtek rá, tünetmentesek vagytok tőle?
13.37 és 13. 53. nem egy malomban őrlünk.
Köt benneteket a mai orvoslás korlátja.
Így voltam én is.
Megértelek benneteket.
De a hatékonysága az nulla. akkora nulla, hogy még.
30 év tapasztalatával a hátam mögött.
Szeretet hirdetsz és gyűlöletet hintesz.
Valamit nagyon rosszul csinálsz.
A szeretet nevében beszélsz és erőszakkal akarsz hatni másokra.
Én válaszaimat tiszta szívemből, jó szándékból adtam.
Gyűlöletet?
Ez borzasztó vádaskodás.
Tekintsétek maszlagnak, vagy aminek akarjátok.
Aki érti és elfogadja az úgyis másként látja.
15.16-os. Mi a végzettséged?
Mi jogon sértegetsz?
Mi rossz van abban, amit írtam?
vannak tapasztalataid?
Volt a családodban beteg?
Mélységesen bántó dolgokat írtatok.
Én csak azt mondtam, hogy maszlag, ezzel nem Téged sértettelek meg, szerintem. Kizárólag Müller Pétertől fogadok el reklamációt.
Amúgy racionális ember vagyok, végzettségeim is ilyenek: közgazdász és jogász. De tanultam biológiát és kémiát, tudom, hogy a pszichés betegségek is biokémiai folyamatokon alapulnak.
16.54-es én pedig funkcionális anatómiát , kórtant és biokémiát, pszichológiát, alkalmazott pszichológiát, valamint pszichiátriát.
Mindenesetre álláspontom szilárd és ezúton kérek elnézést a kérdezőtől a személyes vitáért.
Ezúton megköszönöm a részvételt.
Felmerült bennem egy kérdés.. Kérdező, te mikortól vagy pánikbeteg és pontosan milyen tüneteid vannak? Pszichiáter állapította meg a pánikbetegséget?
Mert a hivatalos pánikbetegség nem egyenlő a tanult szorongásos tünetekkel. Utóbbiból nekem is van néha-néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!