Szoptatós Anyukák! Ti beadatjátok magatoknak a H1N1-es védőoltást?
Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 09:35
11/27 anonim válasza:
nekem a védőnőm is beadatta és nekünk is javasolta!
12/27 anonim válasza:
Nem, és apa sem.10 hósak vayunk.
Gondold át, hogy a veszélyeztetettebbek közzé tartoztok-e.Értem ez alatt: sokat jártok nagyobb közösségbe, van nagyobb testvér v. családtag aki hazahozhatja a vírust, apa olyan helyen dolgozik stb.Ha nem, akkor sztem elég ha a megellőzésre figyelsz.
14/27 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ és még szívesen várom őket! Aki azt írta, hogy nem az, MIÉRT nem? Tud rá magyarázatot? Mert én nem nagyon! Csak azért,mert azt mondták (valakik), az nem indok a NEM-re. Rosszabb lenne az oltás mellékhatása, mint az esetleges vírus szövődménye????
Még mindig tanácstalan vagyok!
2009. nov. 26. 10:55
15/27 anonim válasza:
Nem,mert félek,hogy az esetleges szövödménnyel többet ártok,mint használok.
16/27 anonim válasza:
Nem. Egyszerű a magyarázatom. Szinte nem járunk sehova, csak sétálni, akkor pedig nem találkozunk senkivel sem. Nem járunk olyan helyre, ahol többen vannak, max a boltba. Inkább sok vitamint eszem, értem ezalatt a zöldségeket, savanyú káposztát, almát. Sosem adattam be magamnak a sima influenza elleni oltásokat sem, mert inkább a megelőzésre figyelek. Évek óta még csak náthás sem voltam szerencsére.
17/27 anonim válasza:
Nekem vannak nagyobb gyermekek is.Ők akár haza is hozhatják a vírust.Férjem szintén hazahozhatja.Hiába nem járunk sehova.Nem fog a járvány lecsengni 1-2 hónap alatt.Mindenki maga érzi,hogy melyiket lehetőséget válassza.
18/27 anonim válasza:
Én szoptatok, beadattam. Férjem is és lányaim is megkapták a védőoltást. A gyerekek 6 és 9 évesek.
19/27 xStefix válasza:
Sem a férjem, sem én, sem a 21 hós lányom nem kap oltást.
Ezért: [link]
20/27 anonim válasza:
Nem!!! Igazából el sem gondolkodtam rajta, hogy beadatom, még soha nem voltam infuenzás és oltás sem kaptam ellene soha. De ami számomra nagyon meggyőző,(a nem mellett) hogy maguk az orvosok sincsenek egy véleményen, az egyik azt mondja be kell adatani, a másik azt, hogy eszünkbe ne jusson. Nem ez a leggyanúsabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!