Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kedves Mindenki! Van olyan...

Kedves Mindenki! Van olyan aki PCOS-es és van babája? Hogyan alakult a szoptatás?

Figyelt kérdés
A babám 2,5 hónapos és szombat óta nem igazán szeretné az anyatejet... Görcsölgettem, de már az is kész csoda, hogy Ő van. Mielőtt megfogant is volt peteérés, ami nem tudott végbe menni, így a menstruáció is elmaradt. Lehetséges, hogy most is ez történt, és változott meg a tej íze... Volt valakinek hasonló tapasztalata?

2013. dec. 18. 23:41
 1/4 anonim ***** válasza:
48%
Nekem nem volt ilyen gondom, csak simán alapból rossz evő volt a fiam, de mindig elfogadta a tejet.
2013. dec. 19. 00:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem még igaz csak egy hónapos múlt, de nincs gond a szopival. Viszont kontrollon azt mondta doki, egész szépek a petefészkeim, a szülés helyrerázta kicsit. Lehet hogy most kezdenek neked visszarázódni a rossz kerékvágásba.. :S
2013. dec. 19. 00:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Én 13 hónapos koráig szoptattam. Nem volt gond vele.
2013. dec. 19. 12:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Mindenkinek jó sok anyatejet és hosszú gond mentes szoptatást kívánok :)
2013. dec. 19. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!