Hozzátápláljam? Tapasztalt anyukák írjanak!
Az a helyzet,hogy én szintén így jártam.Nem volt elég a tejcsim a babámnak,tápszerezni nem szerettem volna,de megpróbáltam.Hát úgy ahogy volt rámfújta az egészet,nem ette meg.
A fiam 3 hós múlt mikor elkezdem hozzátáplálni.Most 4,5 hós.Az ég világon semmi baja.Nagyon sok mindent eszik már.Rendesen nő.És átalussza az éjszakát.1-2 éve már 3 hós kortól is voltak bébiételek,amik most 4 hós kortól vannak,csak már azt mondják nem lehet etetni hamarabb és törvény szabályozza,hogy a 4 hót kell ráírni.
Ne aggódj,és ne idegeskedj,mert még kevesebb lesz a tejcsi.Én is teljesen kiborultam.Az a fő hogy jól lakik.
Én mindig úgy csinálom,hogy előbb tejcsi és utánna valami főzelék,gyümölcs.És így azért szopizik is.
Nagyon jó tejserkentő hatása van még a sörnek is.Igyál minden nap 1-2 pohárkával,vagy alkohol menteset.Nekem bejött.
A görögszénamag tea tényleg nagyon jó, meg a kecskeruta is. Én reggelente kecskerutából lefőztem 1 litert, görögszénából fél litert, összekevertem és iszogattam egész nap. Most már csak kétszer szopizik egy nap a lányom (8 hónapos), és még fejnem kell napközben, hogy ne gyulladjon be a mellem, mert csomós lesz a tejtől. Pedig születésétől kezdve sokat kínlódtunk, mert nagyon kevés tejem volt. Próbáld ki, az ára sem vészes. Nekem semmi más nem használt, csak ez, meg a gyakori szoptatás.
Remélem, segít!
Az, mert nem tudsz fejni, nem jelenti azt, hogy kevés a tejed. Lehet, hogy feszültebb is vagy, az pedig nem segít. Én soha nem tudtam, mégis elég volt. OK, régebben tudtál, de beáll a kereslet-kínálat, aminek pont az a lényege, hogy annyi termelődik, amennyi szükséges. Ez csak azt jelenti, hogy jól működik a szervezeted. Az, hogy 150 grammot gyarapodott egy hónap alatt, nem jelenti azt, hogy kevés a tejed. Ha kevés lenne, fogyott volna!!!
Nem kellene még hozzátáplálnod, mert azzal is befolyásolod a tejtermelést negatív irányban. Tarts ki, és lazíts. Minden helyre fog állni. MI több ilyen időszakon is átvergődtünk, és mindig rendeződött a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!