Segítség! Csak cicin alszik el a 18 hós lányom és sokat szopik. Meddig normális ez? Magától leszokhat?
Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 12:44
1/4 anonim 

válasza:

Ha ez eddig is így volt nálatok, akkor teljesen normális. Ha mindkettőtöknek jó így, akkor maradhat is, mert nem marad így örökre, és könnyen lehet, hogy ő fog kezdeményezni. :o) (Az én lányom 19 hósan elválasztotta magát, bár ő akkorra már csak reggel-este szopott, és nem cicin aludt el) Ha neked problémát jelent, akkor tenned kell valamit. Első lépésben keretek közé szorítani a szopikat. Pl: csak ekkor és ekkor lehet (mondjuk reggel, délben este), és amikor ez beállt, akkor lehet majg tovább lépni. Semmiképp nem erőszakosan, egyre inkább az értelmére beszélve, és fontos, hogy sokat szeretgesd (testi kapcsolat:összebújás stb.), hogy ne megvonásként élje meg.
2/4 anonim 

válasza:

Az en kisfiam is 18 hos es meg eleg sokat szopik foleg reggel, este meg ejszaka parszor. En nem aggodom, szerintem le fog szokni majd magatol, de most meg ugy latom rajta, hogy igenyli. Mar nincs sok tejem es amugy is mindent eszik mar, de neki ez fontos, en pedig szivesen adom neki. Majd leszokik, ha eljon az ideje. Sokan mondtak mar itt a forumon, hogy kb 2 eves kora korul a legtobb gyerek magatol leszokik, sokan egyik naprol a masikra. Remelem, az en gyerekem is hasonlo lesz.
3/4 anonim 

válasza:

Az én 23 hónapos fiam is cicin alszik el. Ez engem nem zavar, sőt, ennél kényelmesebbet elképzelni sem tudok.
Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy utána 9-10 órát alszik ébredés nélkül. Ha nem így lenne, én is megpróbálnám leszoktatni arról, hogy cicin aludjon el.
Normálisnak normális még akár három évesen is. Ha benneteket nem zavar...
4/4 anonim 

válasza:

21 honapos kisfiam szinten szopizik meg eleg sokszor.Csak cicin alszik el,ejjel 1x 2x ebred.Engem egy kicsit faraszt a dolog,de tapasztalatbol tudom hogy el fog mulni a szopizas.Kozepso gyerkocom 3 evig szopizott,szepen fokozatosan elvalasztotta magat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!