Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan jelzi babátok ha...

Hogyan jelzi babátok ha jóllakott?

Figyelt kérdés
Nagyon kezdő anyuka vagyok és még nem mindig ismerem fel a babám jelzéseit. A szoptatott és a tápszeres babák jelzéseire is kíváncsi lennék.
2013. dec. 3. 14:09
 1/3 anonim ***** válasza:
szia 10hónapos a lányom de még sokat szopizik....amikor jóllakik egyszerűen szépen lefordul a ciciről,vagy elalszik:)ezt mindig így csinálta.....evésnél pedig egyszerűen eltolja a kanalat,ha én nem értem na akkor simán kilöki a kezemből:)
2013. dec. 3. 14:47
 2/3 xStefix ***** válasza:

Pontosan. :)

Vagy elfordul vagy elalszik. Utóbbi esetben, ha rendszeresen hamar felébred, miután megpróbálod letenni, akkor érdemes lehet picit noszogatni, mielőtt elalszik, hogy kicsit többet egyen. DE, ha ez látszólag nem hatékony, akkor valószínűleg nem az éhség miatt ébred vissza, hanem azért, mert keres téged, szeretne még kicsit komfortszopizni. :)

Ne aggódj, ez mindenkinél a próba-szerencse időszaka. ;)

2013. dec. 4. 17:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Sajna az enyémnél nem jöttek be a jelek. Kiköpte, elfordult, elégedetten nézelődött majd bealudt, akár 4-6 órákra is. Hiába noszogattam, keltettem, próbálkoztam, nem kért belőlem. Aztán csak nem hízott. Elszakadt a cérna, egy szopi után lefejtem a maradék tejemet abból a mellemől (90 ml), üvegbe tettem, úgy kínáltam neki, és lelkesen kiitta mindet. :( Pedig azt hittem, vele jól járok, nem mint a nagyobbikkal, aki pár perc után üvöltve adta nemtetszését, hogy nem jön elég gyorsan a tejem. Neki se jött eléggé ezek szerint, de inkább nem kínlódott vele. Helyette én hónapokig a mellszívóval. :) :/
2013. dec. 5. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!