Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyit eszik egyszerre 2-3...

Mennyit eszik egyszerre 2-3 hetes babátok?

Figyelt kérdés
Az én lányom kap pótlást is, mert kevésnek bizonyult a tejem, de most így sokallom amit megeszik. Kb 100-150ml összesen, anyatej és pótlás. Így tud elaludi, különben még folyamatosan kérné a cicit. Nagy baba amúgy 4630gramm.
2013. nov. 11. 18:38
 1/4 anonim ***** válasza:
nem sok, föleg hogy nagy baba.
2013. nov. 11. 18:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Tenyleg nagy baba! Neki ez megfelelonek tunik. A fiam 2 het + 2 napos, 2490g-mal szuletett, kb 200g-ot hizott eddig. A bal mellem jol szuperal, abbol atlag 90-et eszik egyszerre, a jobb mellem csak 30-40-et tud adni egyszerre, amikor abbol szoptatok, potlast kell adnom, 90-re egeszitem ki akkor is. Ezzel o elalszik, sot, ha nem keltem, 4 orat siman alszik.
2013. nov. 12. 00:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Elirtam: 3490g-mal szuletett.
2013. nov. 12. 00:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Nekem is kb. pont így van, hogy a bal mellem 90ml körül ad a másik csak a felét. Annyi, hogy nekem mind a kettőhöz kell egy kis pótlás, sajna.
2013. nov. 12. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!