Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen mellszívót használtok,...

Milyen mellszívót használtok, akiknek kell? Be is vált nektek és milyen célból kell fejnetek?

Figyelt kérdés
2013. dec. 2. 15:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem tommee tippee kézim van, eleinte (első 1-2 hétben) azért fejtem, hogy több termelődjön, majd utána mellgyulladás miatt kellett pár napig sokat fejnem. Mostanában már csak akkor fejek, ha elmegyek valahova és hagynom kell itthon tejet etetéshez. Egyébként nekem bevált, de van olyan, hogy a mellszívóval már nem jön ki belőle semmi, viszont kézzel még simán lejön vagy 20-30 ml.
2013. dec. 2. 16:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Avent kézim volt...ijesztgettek a kórházban ha marad a mellemben akkor begyulladhat,igy fejtem,és ugye egyre több lett,evés után 200ml simán maradt benne...jobban tettem volna ha nem fejek,hanem igény szerint eszik a fiam,mert igy oriási tejmelleim voltak,és mivel hirtelen lett sok tej,igy repedt a bőr,és csikos is lett,most meg olyan mint két üres zacsi :(
2013. dec. 2. 16:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Elso babanal fejtem, hogy tobb tejem legyen, elektromos avent volt, nagyon kenyelmes.
2013. dec. 2. 16:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Kézi Aventem van, szeretem (amennyire egy mellszívót lehet szeretni :D). A tejmennyiség növelése miatt kezdtem használni, később meg praktikus, ha van a hűtőben eltéve tej, ha én épp nem vagyok "kéznél" :)
2013. dec. 2. 16:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Medela swing elekromos mellszívót használtam, nagyon szuper találmány. "Életet mentett" :-) Azért használtam mert nem szopizott a babám. Előtte próbáltam medela kézit, avent kézi meg pestonka elektromos mellszívót és egyikkel sem tudtam fejni. Ameddig nem ruháztunk be a medela elektromos mellszívóra addig kézzel fejtem, de az nagyon fárasztó volt. Nem bántam meg hogy megvettük, pedig baromi drága. :-(
2013. dec. 2. 20:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Medela Swing. Második mellgyulladáskor vettük, mert az elektromos Avent nem használt, nem segített.

Pár hét múlva a kislányom kórházba került, napokig nem ehetett, rengeteget fejtem, hetekig 3-4 óránként, hurcibáltam mindenfele magammal, iszonyú halk és praktikus volt, a tejem mennyisége nem csökkent.

2013. dec. 3. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!