Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Most csak én vagyok túl finnyás?

Most csak én vagyok túl finnyás?

Figyelt kérdés
Nagyon kevés tejem van és így mellétáplálok tápszerrel.Gondoltam már arra hogy anyatejet szerzek védőnő által neki de én valahogy nem adnám oda másnak a tejét a babának.Csak nekem gusztustalan vagy más is van így ezzel?

2013. dec. 2. 08:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
húú de jó akkor nem csak én vagyok így vele.ugyan ezektől félek én is és ezért is ódzkodom annyira tőle.ha cigizik vagy mosdatlan de kell a pénz..nem tudom maradok a tápszernél mert lassan elfogy teljesen a tejem..:(
2013. dec. 3. 07:50
 12/13 anonim ***** válasza:

hűű akkor te nem tudod milyen előírásokon kell keresztül vergődni h tejadó lehess az anyatejleadó állomás számára

külön leírás van h mit merre hogyan kell fertőtleníteni

pl kizáró ok a dohányzás is

több orvosi vizsgálat és teszt kell

a leadott tejet

+ hőkezelik (nem nem forralják)

+ letesztelik egy csomó mindenre

ha csak 1-re is pozitív már nem adják ki babáknak

am nekem h tejtestvére lehessen a gyereknek

1 egy alap bizalom kell

2 ugyan csak kellet egy csomó vizsgálat

3 nálam is kizáró ok lett volna ha dohányzom

4 étrenddel nem tudsz mit csinálni max annyit h kerülöd azokat a bizonyos ételeket és folyamatos a kontakt a két fél között

persze mindenki úgy csinálja ahogy akarja

hmm nagyon kevés a tejleadó anya sajnos

pedig nagyon sok babának kellene tej :-(

2013. dec. 3. 08:54
 13/13 xStefix ***** válasza:
Én adnám, ha bármikor szükség lenne rá. Még így is biztonságosabb és előnyösebb (számomra), mint a tápszer.
2013. dec. 4. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!