Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak én vagyok ennyire finnyás...

Csak én vagyok ennyire finnyás vagy más is így van?

Figyelt kérdés
Utálok a wcbe hányni. És az a szó hogy utálok egy gyenge kifejezés. Gusztustalanak tartom. A vödörbe vagy csak úgy a szabadba jobban szeretek. És azt se szeretem hogy folyton a vécére zavarnak. Nem tudok a vécére szaladni mert jön minden figyelmeztetés nélkül a hányás. Más terhes kismamák is így vannak?
2011. júl. 5. 23:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én a 8. héttől a 20. hétig hánytam. És mivel a 36. hétig dolgoztam, irodaházban, hát nem nagyon volt más választásom, mint a wc. Tényleg tré dolog, szagolni ami jön onnan felfelé, nem elég a saját hányadékod :((

Vödörbe nem szerettem volna, mert azt ki kellett volna öblíteni ,attól sztem még rosszabbul lettem volna. A szabadban sem volt megoldható, mert az útvonalam munkába oda és vissza 1 óra volt, mindenhol beton.. sehol egy zöld kis rész.

Summa summárom, hányni sehova se volt jó, de még talán mindig a wc a legjobb...

2011. júl. 5. 23:29
 2/5 anonim ***** válasza:
82%

gyerekek, ez sajna mindenhogyan gáz...

Kívánom, hogy hamar túllegyél a hányós időszakon, és utána már csak élvezd a terhességed ;-)

2011. júl. 5. 23:31
 3/5 anonim válasza:
100%

Szerintem nem sokkal gusztustalanabb,mintha a napi dolgát végezné az ember.Nekem vödörbe sokkal visszataszítóbb, dehát ízlések és pofonok:) Mondjuk abban egyetértek, hogy vécébe( is) utálok hányni.Ha ledugom az ujjamén max csak öklendezek, nekem az segít, hogy ha a wc fölé hajolok és elképzelem a domestos reklámot.Persze nem a kis figurákkal.Meg akkor van vége, ha wc fölé hajolva kell levegőt vennem... akkor is "elképzelem honnan jött" amit belélegeztem.Tudom,hogy hülyeség mégis undi:)

Amúgy az ember mobiltelefonján állítólag sokkal több baci van néha,mint magában a wc-ben.

2011. júl. 5. 23:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem van egy hányós lavorom, a wc-be nincs gusztusom hányni, mivel a szagokat sokkal jobban érzem, bár tiszta a wc, én mégis érzem azt a wc szagot.
2011. júl. 6. 10:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Én nagyon hányós voltam a terhességem elején és szintén utáltam a wc-be hányni. De amikor már éreztem, hogy jön, egyből a wc-felé vettem az irányt, mert valahogy mindig az volt a legközelebb:D
2011. júl. 6. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!