Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Megrúgta a babám a mellem,...

Megrúgta a babám a mellem, nagyon fáj, baj lehet belőle?

Figyelt kérdés
Ma reggel véletlenül pelenkázás közben megrúgta a mellem és estére már nagyon fáj. szoptatok még. nem gyulladhat be?borogatást nem merek rá tenni,mert elmegy a tejem.mivel kenhetem,vagy maszírozzam?
2009. nov. 21. 20:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Én is jártam így. Tehetsz rá nyugodtan meleg borogatást szoptatás előtt, és szoptatás közben finoman masszírozhatod körkörösen a fájó részt, hogy biztosan kiürítse.

Szerintem attól sem menne el a tejed, ha szoptatások között hűvös borogatást tennél rá, ha az esik jól, csak előtte inkább válts melegre.

Ha erősödik a fájdalom, fordulj orvoshoz.

2009. nov. 21. 21:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is megrugta mar tobbszor a kisfiam a mellem, egyszer annyira, hoy belilult a helye. De nem gyulladt be. Szerintem ha nem zarodik el tejmirigy, akkor nem fog begyulladni. De azert figyeld, es ha jobban faj, akkor menj dokihoz.
2009. nov. 21. 21:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is így jártam. Megrúgta a kisfiam egyik reggel a mellemet és nekem nem volt szerencsém, mert estére begyulladt tőle. Éjjelre be is lázasodtam, nagyon fájt, nagyon szenvedtem, melegvizes törölközővel borogattam, szedtem Panadolt, meleg vizes zuhanyoztam, masszíroztam,fejtem és 1,5 óránként szoptattam, ez 3 napig tartott, aztán rendbejött. Hideg vizes borogatást én nem mertem rá tenni, mert azt mondják az elapasztja a tejet.
2009. nov. 21. 22:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Masszírozd, főleg szopi alatt, ha bírod a meleged, akkor azzal nyugodtan borogathatod, melegvizes zuhany alatt is lehet masszírozni, így az esetleges elzáródások könnyebben megnyílnak. Az éjszaka elválik, hogy ennyi elég-e, ha nem, akkor keress fel egy orvost. Nekem volt gyulladásom, és homeopátiás szert kaptam rá, és mindent megoldott 2 nap alatt. Egyébként 1-1 hideg borogatás szoptatás mellett nem apasztja el a tejet.
2009. nov. 21. 22:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Meleg,svédcseppes borogatást tegyél rá,csodákat tesz.
2009. nov. 24. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!