Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatos anyuka szedhet...

Szoptatos anyuka szedhet fogamzás gátlot?

Figyelt kérdés

2013. nov. 30. 05:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Meglepően biztos vagyok benne, hogy nem, már csak a józan ész és a logika mentén kiindulva. Hormonokat nem lenne szabad a kisbabának átadni, de ezt egy nőgyógyász biztosan jobban tudja nálunk laikusoknál.
2013. nov. 30. 06:09
 2/13 anonim ***** válasza:
Tévedsz, elso. Van olyan fogamzasgatlo tabletta,a mit lehet szoptatas mellett szedni. Anno en is szedtem. A nevére nem emlékszem, nem most volt, de ha elmész az orvoshoz, kerdezo, o fel ír neked megfelelőt.
2013. nov. 30. 06:22
 3/13 anonim ***** válasza:
Van több fajta is. Egyik a cerazette nevet viseli. Annyi a különbség a simától hogy ezt folyamatsan kell szedni. Nekem is felírta a 6 hetes kontrollon a dokim. De én nem szedtem.
2013. nov. 30. 06:35
 4/13 anonim ***** válasza:
Ez az, Cerazette. Ezt szedtem. Köszi, utolsó :)
2013. nov. 30. 06:39
 5/13 anonim ***** válasza:
Akkor most tanultam valamit, elnézést, amiért belekotyogtam, eskü' csak jót akartam.
2013. nov. 30. 06:40
 6/13 anonim ***** válasza:
Kétfajta fogamzásgátló van forgalomban Magyarországon, amit szoptatós anyuka szedhet, a Cerazette és az Azalia. Én legalábbis nem tudok többről. Ezek az úgynevezett minitabletták, nőgyógyász írja fel őket.
2013. nov. 30. 06:59
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2013. nov. 30. 08:28
 8/13 anonim ***** válasza:
Van egy 3. fajta is már, ez újabb. Diamilla a neve, én ilyet kaptam nemrégiben.
2013. nov. 30. 09:44
 9/13 xStefix ***** válasza:

(Én is a te logikád mentén gondolkodom, kedves első.;)

De valóban vannak ilyen tabletták, csak időnként megesik, hogy befolyásolják a szoptatást.

2013. nov. 30. 10:45
 10/13 anonim ***** válasza:

Igen lehet szedni,de csak olyat,ami egyfajta hormont tartalmaz.Én az Azaliat szedtem(nem befolyásolta a tej mennyiségét és a kisfiam ugyan úgy elfogadta a cicit,szerintem nem változtatta meg a tej ízét sem),hátránya csak annyi volt nálam,hogy nem jött meg tőle.Majd miután elapadt a tejem,elmentem levetetni a citológiát,és írattam fel rendes fog. gátlót.Akkor csinált a doki hüvelyi Uh-ot,ahol mindössze 4 mm-es volt a méhnyálkahártyám,mondta a doki,hogy ezért nem jött meg nekem egyszer sem,mert sorvasztotta a méhnyálkahártyámat.Amióta rendes fog.gátlót szedek már 2 megjött.

7 hós baba anyukája

2013. nov. 30. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!