Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mikor és hogyan szokott le az...

Mikor és hogyan szokott le az 1 évnél idősebb babád a szopizásról?

Figyelt kérdés

Most múlt 1 éves a kisfiam, de még egyáltalán nem úgy néz ki a dolog, mint aki valaha is abba akarná hagyni :)

NApközben már nem (csak nagyon ritkán), viszont este és hajnalban mindig kéri. Még én is szívesen szoptatom, viszont megfordul a fejemben, hogy meddig lesz ez így?

Ja, és még egy kérdés, mennyit szopizott a babád nappal? (természetesen 1 éves kora után)

2009. nov. 20. 22:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Fiam 21 hónaposan egyszerűen abbahagyta, akkor már csak este ciczett és csak az egyik cici kellett neki,
2009. nov. 20. 22:51
 2/8 anonim ***** válasza:

előző

6 hónapos korától kb 18 hónapig reggel és este, a maradék 3 hónapban már csak este, ahogy írtam

2009. nov. 20. 22:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem a nagyok 2 éves koruk körül szoktak le. Egyik nap bejelentette a fiam, hogy már nem kér. A lányomat meg én szoktattam le, mert jött az öccse. Érdekes, hogy mindketten elég sokat kérték nappal is a szopit, főleg, ha fáradtak voltak vagy valami bánatuk volt. A pici a jövő héten lesz 15 hónapos és cicifüggő :)) Ő még nagyon sokszor jön és kéri, nappal is és éjszaka is.. Majd csak ő is leszokik valahogy, de remélem, még sokáig szopizik :))
2009. nov. 20. 22:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem mind a három már 9 hónaposan magától leszokott.Igaz,ekkor már mindet ettek szinte.Igaz,hogy én már 2-3 hónaposan adtam nekik tejet.Mindhárom egészséges,vasgyúró.
2009. nov. 20. 23:03
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi Lányok! Olyan sokan jönnek mostanában ezzel a hülye kérdéssel, hogy 'még mindig szoptatod?' És már teljesen elbizonytalanodtam...

De nem akarom még abbahagyni és nem is hagyná :)

2009. nov. 20. 23:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha mindkettőtöknek jó és szívesen szoptatod, abba ne hagyjátok!!! Ne foglalkozz a megjegyzésekkel.

2 éves lesz a kisebbik fiam, és semmi jele, hogy abba akarná hagyni. Csak nappal szopik, éjjel alszik végig.

2009. nov. 21. 15:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Kisfiam 18 honapos es reggel, este es ejszaka meg szopizik, nem sokat, csak par szippantas, de akkor is keri mindig. Nekem sem tunik ugy, hogy barmikor is abba akarna hagyni, de bizom benne, hogy ugyanugy magatol leszokik rola, mint a korabbi hozzaszolok gyerekei. En is szeretek szoptatni, es van meg egy kis tejem, ugyhogy addig adom neki, amig keri. Ne foglalkozz masok megjegyzesevel, a te gyereked, es te tudod a legjobban, hogy mire van szuksege.

2009. nov. 21. 15:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm nektek is! Szopizunk tovább :)
2009. nov. 21. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!