Mikor és hogyan szokott le az 1 évnél idősebb babád a szopizásról?
Most múlt 1 éves a kisfiam, de még egyáltalán nem úgy néz ki a dolog, mint aki valaha is abba akarná hagyni :)
NApközben már nem (csak nagyon ritkán), viszont este és hajnalban mindig kéri. Még én is szívesen szoptatom, viszont megfordul a fejemben, hogy meddig lesz ez így?
Ja, és még egy kérdés, mennyit szopizott a babád nappal? (természetesen 1 éves kora után)
előző
6 hónapos korától kb 18 hónapig reggel és este, a maradék 3 hónapban már csak este, ahogy írtam
Köszi Lányok! Olyan sokan jönnek mostanában ezzel a hülye kérdéssel, hogy 'még mindig szoptatod?' És már teljesen elbizonytalanodtam...
De nem akarom még abbahagyni és nem is hagyná :)
Ha mindkettőtöknek jó és szívesen szoptatod, abba ne hagyjátok!!! Ne foglalkozz a megjegyzésekkel.
2 éves lesz a kisebbik fiam, és semmi jele, hogy abba akarná hagyni. Csak nappal szopik, éjjel alszik végig.
Szia!
Kisfiam 18 honapos es reggel, este es ejszaka meg szopizik, nem sokat, csak par szippantas, de akkor is keri mindig. Nekem sem tunik ugy, hogy barmikor is abba akarna hagyni, de bizom benne, hogy ugyanugy magatol leszokik rola, mint a korabbi hozzaszolok gyerekei. En is szeretek szoptatni, es van meg egy kis tejem, ugyhogy addig adom neki, amig keri. Ne foglalkozz masok megjegyzesevel, a te gyereked, es te tudod a legjobban, hogy mire van szuksege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!