Egy év feletti kisgyermeketek mikor szokott le az éjszakai szopizásról? És magától szokott le róla, vagy valamivel leszoktattátok?
Figyelt kérdés
2009. máj. 29. 13:41
1/8 anonim válasza:
Az enyém még mindig szopik, 16 hónapos. Azt tanácsolták, mikor felkel, ne adjak neki, ringassam, helyettesítsem a cicit. Meg is akarom próbálni, csak most bujik a foga, és amugy is nagyon nyügös, várok, mig kibújik a foga.
2/8 anonim válasza:
szia.16 hos.kislány anyukája vagyok.én 1 éves kora után mikor éjjel megébredt sima vizet adtam neki inni.Ma már csak este szopik lefekvés elött,és ritkán ébred meg éjjel.de a cumit szopja,ami elalváskor kiesik a szájábol.
3/8 anonim válasza:
Szia.Nekem 15hónapos a fiam.Napközben egyszer alszik cicivel,este szintén azzal alszik el.Éjszaka többször kel.Próbáltam ringatni,vizet adni,hátat simogatni megy a hiszti és a vége mindig cici.Tápszert nem fogadott el soha és a cumit sem.Én már megszoktam,egyszer csak el hagyja.
4/8 anonim válasza:
Mondani kell, hogy nincs most cici, csak ha világos van. Este nincs cici, már ciciztünk. Először is tanítsd meg neki, hogy reggel világos van, este sötét és alszunk. Légy kitartó egy hétig, sikerülni fog.
5/8 anonim válasza:
szia. Osztom a 12-37-es válaszát. 16 hós a fiam. Foga jön sose cumizott, ujját se szopta. Így adom neki még éjszaka a cicit. Úgy vagyok vele, ha kicsikét nagyobb lesz, és már nem fogzik, akkor megértetem vele, hogy éjjel nincs cici, de igazából amíg engem nem zavar, addig minek szoktassam le? Fel bírok ébredni nem gond mellettünk alszik, hamar visszaalszik, meg ez most hogy nyügös neki is jobb. Azt már megtanulta pár hónapja, hogy csak itthon van cici, sehol máshol nem is kéri szerencsére. Most tanuljuk, hogy délután sincs cici, csak este. No, ezt már nehezen akarja elfogadni, néha igen-néha nem, de gondolom a fogzás az oka. Kitartást neked, és mérlegeld, neked mi a kényelmesebb, jobb. Sok sikert.
6/8 anonim válasza:
vagyis a 12-35-ös véleményét osztom. na. utolsó vagyok.
7/8 anonim válasza:
ááááááááá 11-37-esét. na. elegem van. tévesztem a számokat ma. bocs. szóval a 11-37-ét osztom. utolsó. még mindig... :) Bocs.
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2009. júl. 13. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!