Helyes mellre tétellel kapcsolatban lennének kérdéseim?
én is császárral szültem,viszont csak ülve szoptattam.
amikor ölbe veszed,akkor kicsit magad felé fordítsd,és vedd rá hogy jól nyissa ki a száját. (pl: ugy hogy a mellbimbóddal éríntsd meg az állát száját) és figyelj arra hogy ne csak a bimbót kapja be,-ha mégis így tesz akkor vedd ki a szájából.-és addig próbálkozz amig rendesen nemkerül a szájába
Érdemes lenne szoptatási tanácsadót keresned. Nekem nagyon sokat segített!
Fejét ugye fültől fülig fogod a tarkónál? A legtöbb baba nem szereti, ha máshogy próbálod irányítani. Esetleg csippesd össze a mellbimbódat az udvaránál, hogy többet tudjon bekapni belőle.
Több oka is lehet ennek a feszítésnek:
- cumizavar: ha használtok üveget vagy játszócumit vagy védőt
- hipoton nyakizmok: erről a gyerekorvost, gyógytornászt érdemes megkérdezni. Ha van ilyen gond, ajánlom a Dévény-tornát!
- a korábbi élmények miatt sztrájkol, mérgelődik a baba: ilyenkor meg kell találni, hogy mi zavarja és azt kiküszöbölni, ill. visszaédesgetni a cicire.
- túl erősen folyik neki a tej a szopi elején: erre is több megoldás létezik (előfejés, hátradőlve szoptatás, túltermelés megszüntetése stb.).
Ha továbbra sem jössz rá, mi a gond, szerintem hamar keress egy tanácsadót, hogy pontosan kiderüljön a gond és akkor célzott javaslatokat kapsz.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!