Kisfiam 6,5 hónapos. Első baba.6 hós koráig csak anyatejet kapott. Most már hozzátáplálunk. Kérdésem hogy meddig tart az az időszak amíg muszáj anyatejet adni neki nem elég a sima étel?
Figyelt kérdés
Kicsit bonyolultan fogalmaztam.Úgy érzem fogy a tejem és már nincs annyi.Ha pl.8 hósan elfogy akkor még fognak tápszert felírni vagy elég lesz neki a főzelék stb?2013. nov. 12. 09:51
1/3 anonim válasza:
1éves korig napi fél l tejalapú táplálék szükséges a babáknak, a megfelelő csontképződés miatt. Tehát ha 8 hósan elfogy a tejed, akkor még tápszert kell neki adni 1 éves koráig, utána pedig be lehet vezetni a bolti tejet.
2/3 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy két étkezésnek kell tejalapúnak lenni egy éves koráig. Nálunk hajnalban és lefekvés előtt kap most már tejitalt. De ez lehet tejpép is ha a tápszert nem fogadja el.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2013. nov. 13. 06:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!