Mikortól erősödik meg a babák gyomra, hogy "bátrabban "merjek enni?
Figyelt kérdés
diót,mákot,paprikát,paradicsomot is olvastam,hogy problémát jelenthet.már szinte alig merek bármit(k betűst,borsót,babot,lencsét,kukoricát,fűszereset,hagymát,foghagymát nem lehet)-mi tiltott még?2013. nov. 5. 15:27
1/3 anonim válasza:
Én 3 gyermeket szültem,most szoptatom a harmadikat.Mindig mindent ettem amit a szervezetem megkívánt hogy az anyatejbe is átmenjen a sok vitamin.Egyik sem volt hasfájós.Soha nem sírtak nyűgösködtek hogy bántja a pocakukat a tejecske.De babája válogatja!Egyél bátran és ha valamitől észreveszed hogy a picid nyűgös akkor legközelebb abból kevesebbet vagy semennyit nem eszel.
2/3 anonim válasza:
Én mindent ettem, semmitől nem volt baja, amiket írsz az erősen túlzás. :) Szerintem egyél, és figyelj. :)
3/3 anonim válasza:
Óvatosan próbáld ki őket, lehet, hogy semmi panaszt nem okoz.
Fiamat most ütöttem ki azzal, hogy a megszokottnál több tejet ittam, pedig már 4 hónapos. De pl. paradicsomot simán eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!