Mikor erősödik meg a babák gyomra, hogy bátrabban merjek enni szoptatás alatt is?
Figyelt kérdés
annyi mindent olvastam,hogy nem lehet enni,hogy már csak tészaféléket merek enni,az meg ugye annyra nem jó..
(olvatam a következőket:paradicsom,tej,dió,mogyoró,mák,csoki,hüvelyesk,borsó,bab,kukorica,fűszeresek,gomba,eper,málna,kis bogyós gyümölcs..akkor most mit lehet,?és,ha egy problémásat eszem,akkor a következő szopi után jelentkezhet a gond?
2013. okt. 8. 17:58
1/3 anonim válasza:
Én mindent ettem terhesen is meg szoptatás alatt is. Úgy voltam vele, hogy minden ételt meg kell ismernie, és ha majd valamelyik bajt okoz akkor azt majd legközelebb nem eszem. Valamint ami ilyen "veszélyesebb" pl. eper, mogyoró, dió, méz azokat úgy ettem, hogy először csak néhány szemet és ha nem volt gond (pötty vagy hasfájás) akkor legközelebb már többet ettem. Nem igazán volt semmivel sem probléma. Kávét és túl koffeines teát nem ittam, nyers húst nem ettem. Szerintem ez ugyan olyan mint terhesen, hogy ha utána olvasol akkor igazából fénnyel se táplálkozhatnál mert minden ételt tiltanak. Szoptatásra is ez igaz, hogy csak azt ne egyed amitől tényleg látod, hogy a babádnak baja van, de egyébként meg egyél nyugodtan ami jól esik. És nem győzöm hangsúlyozni, hogy szerintem minden ételt meg kell ismernie így szopi közben is mert ha nem akkor majd igazi fogyasztásnál is gondok lesznek. Ez nem szakmai vélemény, csak az enyém.
2/3 anonim válasza:
Mindent lehet enni!
Ha valami bántja a hasát, azt észre veszed, s majd mellőzöd!
3/3 anonim válasza:
mindent ettem, csak a puffasztó ételeket kerültem pl káposzta, borsó bab, szilva...kb 4hónapos koráig.majd elkezdtem ezeket is, először csak keveset majd mivel semmi probléma nem volt, ugyan ugy eszek mindent mint azelőtt.ahogy az első irta mindent meg kell kóstolnia anyatejen keresztül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!