Olyan anyukák válaszát várom, ahol nagyon gyorsan kibújtak a fogacskák, hogy alakult a szoptatás?!
3 hónaposan kibújt 2 foga.
Annyira harapott,hogy nem birtam,onnantól fejtem és cumisüvegből ette meg,mert a mellbimbóim véresre voltak harapva.De így is 9 hónapig kapott anyatejet,géppel fejtem,rengeteg tejem lett.
Első vagok.
bimbóvédőt próbáltam én is,2 félét,de azon is átharapott,onnantól,hogy meglátszódott a kis foga,2 hét alatt eljutottam odáig,hogy begennyesedett,annyira sebes lett.
Változó volt a fejés,attól függőtt hogy volt időm,és mennyire éreztem késztetést.2 és 5 óra között változott a gyakoriság,éjjel nem fejtem
Ugyan a tiédnél később,4-5hónaposan bújt ki a foga,de több,mint két éves koráig szoptattam,pedig addigra már 16foga lett..
Azt csináltam,hha harapott,elvettem azonnal,majd természetesen visszaadtam,h helyesen szopizza..Kb, egy hét után semmi harapás nem volt...Amúgy szerintem a te kicsid is hozzászokott már ahhoz,h ott vannak a szájában,így nem lesz nagyon harapós...Szóval én is azt tudom mondani,h vedd el,add vissza...Hidd el,nagyon hamar rájön,h mi a helyzet..
Kisfiamnak 3 hónaposan jött ki az első két foga, kislányomnál 4 hónaposan ugyanígy.
Két alkalom volt a kisfiamnál anno, hogy megharapta a cicit, azonnal elvettem tőle. Mindkétszer felöltöztem, kimentem még a szobájából is. Nagy sírás nem volt, inkább csak meglepődött. A második alkalom után nem csinálta többet.
A kicsi nehezebb eset volt, ő viccből is harapott, főleg a szoptatás végén, ha nem vettem el időben tőle...
Nála kb. egy hét volt, mire leszoktattam, szintén ezzel a módszerrel. Harapni most is szeret, ha reggel összebújunk, simán oldalon, combon harap, de a cicit nem bántja. Ő most lesz 1 éves, még szoptatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!