Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi az oka hogy óránkként kér...

Crissty kérdése:

Mi az oka hogy óránkként kér enni?

Figyelt kérdés

4hónapos kislányom óránkként kér cicit. Ezzel nem lenne gondom csak félek hogy esetleg azert van így mert nem elég neki a tejem. Bár miután abbahagyja a szopizást még van tej a cicibe, inkább olyan mindha megunná az evést. Eddig egy ciciből etettem, de most van hogy mindkettőt odaadom, de akkor is egy óra múlva újra kéri, viszont az éjszakát átalussza.

Valakinek hasonló tapasztalat, vagy vélemény, ötlet mitől lehet ez.

2013. okt. 29. 13:34
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Növekedési ugarás? lányom is kér most oránként bár ő 8 hos és most lázas sajnos a foga miatt
2013. okt. 29. 13:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam növekedési ugrásra,de az eltarthat hetekig? Vagy arra is gondoltam hogy mostanában többet mozog most kezdett átfordulni is, ezzel összefügghet?
2013. okt. 29. 14:04
 3/6 JnéHN ***** válasza:
71%
Igen, összefügg.
2013. okt. 29. 14:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Miből gondolod, hogy éhes? Nem biztos, hogy azért kéri a cicit mert éhes, téged kér. De lehet a hasa fáj.

Nekem azt mondták, hogy olyan 2,5-3 óra azért teljen el az etetések között, adjak teát, vizet. Illetve számoljam ki mennyit kéne ennie, azt hiszem hogy 1,25 szorozva a súlya kg-ban (de ebben már nem vagyok 100%-ig biztos hogy így kell számolni), így kapd meg hány ml-re van szüksége, ha kb ennyit eszik, akkor nem a kaja a gond.

Én nem raktam minden nyekkenésre cicire, nem biztos, hogy CSAK az éhségtől sír. Lehet, hogy kakilni nem tud.

4 hónaposnál már el lehet kezdeni a hozzátáplálást.

2013. okt. 30. 14:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Jelentem bármi is volt az ok elmúlt, visszaálltunk a 3 órás evéshez.
2013. okt. 30. 17:42
 6/6 JnéHN ***** válasza:
Örülök!
2013. okt. 31. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!