Nem tud szopizni, vagy mi történt vele?
Ha kapott cumit, akkor talán cumizavaros lett, azért nem fogadja el a cicit. Eddig elfogadta?
A védőnő vagy szoptatási tanácsadó segíthet, hogy tedd újra mellre.
varj par napot, nekem mindket babammal volt ilyen!
amugy.. ezt a cumizavart nem is ertem. szerintem ezt olyan anyukak talaltak ki akik vagy soha nem adtak cumit a gyerekuknek es fogalmuk sincs a dologrol, vagy lustak voltak megtanitani a gyereket cumizni/cicizni, nem voltak kelloen turelmesek. Nekem mindketto egyszerre cumizott,cicizett es cumisuvegezett... nem kell a kezdo anyukakat meg ezzel is idegesiteni...
Igen cumizik (ritkán) ès cumisüvegezik is.
Ezt a cumizavaros mizèriát èn se èrtettem soha,de hát nem hiszem hogy az lenne a baj.
Utolsò!
Neked mièrt csinálták ezt a gyerekek,rájöttèl?!
6 hetesen pont van egy növekedési ugrás, több tejet igényel, pár nap múlva rendeződik, ha ez a gond.
Nem spriccel/folyik a tej, mikor elengedi a melled? Az én fiam akkor csinál ilyeneket, amikor túl erősen jön a tej.
Nos!
Jòkat irtok de egyik se jò megoldás ugya is,szoktam büfiztetni közbe mert èn is gondoltam arra hogy sok levegőt nyel ès büfizik is,de akkor is ugyan ugy csinálja.
Nem spriccel a cicim csak az elejèn de akkor szuperül szivja,el el fárad,de aztán folytatja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!