Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit adjak a babámnak ha...

Mit adjak a babámnak ha estére nem elég neki a tejcim ami addigra marad?

Figyelt kérdés
Teát? De milyet?? Tápszerünk nincs,de nem is akarok.Olyan nagyokat eszik napközbe,hogy estére alig marad tejem.Az meg nem elég neki,mert csak sír érte de hiába kapja meg a cicit nem lakik jól.
2013. okt. 21. 18:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Megdöbbentő, hogy egy anya hagyja éhezni a gyerekét. Ja, hogy "csak" heti egyszer? Éhezz Te, ne a 3 hónapos baba.
2013. okt. 22. 08:21
 12/17 anonim ***** válasza:

Teát ne adj neki, de ha szoptatni szeretnél még tovább, akkor nehagyd, hogy 6 óra elteljen két szopás, vagy ha alszik éjjel, akkor fejés között. Ha fent szeretnéd tartani a tejtermelést, és a babád nem kel fel éjjel enni, akkor bizony neked kellene felkelni és fejni. Ezt el is teheted a hűtőbe (24 óráig) vagy a fagyasztóba és akkor lesz miből pótolni. A cümisüveg mellet ez a készülék is egy alternatíva: [link] Ha mégsem vagy biztos a dolgodban, hívj fel egy szoptatási tanácsadót, vannak ingyenesek is, nagyon kedvesek, ne félj tőlük! :) [link]

Ne a tápszer legyen a megoldás mindenre!

2013. okt. 22. 10:55
 13/17 anonim ***** válasza:

2. vagyok, ez nekem a "tipikus" 3 hós ugrásnak tűnik, legalábbis ilyenkor többet kérnek. Egyébként én inkább azt vettem észre ilyenkor (mert ugye szopik ő, csak ugye elkezd sírni), hogy nem is az éhség a baj, hanem inkább fáradság. Legalábbis volt olyan, hogy nem kapott semmi kiegészítést, mégis nyugodtabb volt és elég volt neki a tej amit talált a ciciben. Kipróbálhatod, hogy pl kicsivel előbb fürdeted, hogy ne legyen már nagyon fáradt, mire a szopira kerül a sor, vagy mondjuk fürdés előtt adsz neki egy kicsit enni.

Nem értem az előzőeket ezzel az éheztetés témával, mert biztosan nem éhezteted (ha nappal szépen és nagyokat szopizik), hiszen kap enni, csak éppen ő még kérne hogy dugig legyen - vagy a fáradság, amivel nem tudsz mit csinálni, olyankor előbb-utóbb megnyugszik és bealszik, nekem is csinálta :)

2013. okt. 22. 11:55
 14/17 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Köszönöm,hogy Te érted a problémámat! Nem éhezik a pici,én is arra gondolok,h.megnőtt az étvágya.Ezt mondta a védőnő is vagyis ő azt,hogy többször akar majd enni.Nem esszik többször csak többet.

Nem akarom tápszerezni,a teát is azért kérdeztem,hogy azt a pár kortyot ami kívánna még,hogy tudjon aludni meg kaphassa. Szerintem ezzel nem követnék el bűnt.7 és fél 8 közt fürdetjük,előtte általában eszik.Utána meg 9-10közt.Utána többnyire el is alszik.Amit írtam,hogy nem elég,az nem azt jelen i,h.egy csepp sincs.Jön még,csak úgy vettem észre nagyon mohón akarja és türelmetlen ho

2013. okt. 24. 11:36
 15/17 A kérdező kommentje:
Hozzá,hogy megdolgozzon érte. Aki azt gondolta éheztetem elmehet a búsba a rosszindulatú hozzászólásával!
2013. okt. 24. 11:37
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Tudod, ha egy baba sír az ételért, akkor éhezik. Te magad írtad, hogy sír, mert nem lakik jól. Értelmesen írni megtanulhattál volna és akkor mindenkinek egyértelmű lenne a helyzet. Utolsó hozzászólásodból legalább megtudtuk, mennyire intelligens is vagy.
2013. okt. 24. 12:21
 17/17 anonim ***** válasza:
ti is "intelligensek" vagytok, akik nekiestetek, ugyan már! Szerintem teljesen érthető volt, amit írt, legalábbis aki átesett ezen a problémán mint ő, annak világos. Aki csak köveket dobál (mire is??), az menjen a búsba, ha hasznos tanácsot nem tud adni
2013. okt. 24. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!