Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit adjak a babámnak ha...

Mit adjak a babámnak ha estére nem elég neki a tejcim ami addigra marad?

Figyelt kérdés
Teát? De milyet?? Tápszerünk nincs,de nem is akarok.Olyan nagyokat eszik napközbe,hogy estére alig marad tejem.Az meg nem elég neki,mert csak sír érte de hiába kapja meg a cicit nem lakik jól.
2013. okt. 21. 18:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%

Mennyi idős?

De szted ha a tej nem elég, a teával jól lakik majd?...

2013. okt. 21. 18:59
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
hát én fejtem reggel-délelőtt, szopi után és ezt kapta meg pluszba este. Hiába próbáltam hogy délután gyakrabban tegyem mellre, nem működött, aztán csak a szenvedés volt. Most uzsonnára már nem szopizik így van vacsira elég tejem a fejést is abbahagytam (6 hónapos múlt), de 3,5 hónapos korától csináltam a fejést
2013. okt. 21. 19:03
 3/17 Jégtánc ***** válasza:
100%
Ez nem akarom vagy nem akarom kérdése.Ha éhes etetni kell nem itatni.Ha tápszer kell kiegészítéshez akkor azt.Nem írtad mennyi idős,Ha már elég idős adhatsz neki tejpépet kiegészítésként.
2013. okt. 21. 19:04
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a rossz, ha az anyatejet kiegészíted tápszerrel, hanem ha éhezteted a gyerekedet! Márpedig ha úgy látod, hogy nem elég neki az anyatej, akkor tápszert kell neki adni! Különben az a gyerek éhezik.

Amúgy semmi baja nem lesz a tápszertől, sok gyerek felnőtt már rajta. És attól inkább fejlődik, mint az éhezéstől! Vagy a teától!

2013. okt. 21. 19:06
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Mert a tápszer az ördögtől való...

Nem azért nincs estére tejed, mert napközben mindet megeszi. Megpróbálhatod a fejést napközben, de nem biztos, hogy sikerrel jársz.

A teával nem fog jól lakni, főleg nem éjszakára. Ha nem jön be a fejés, csak a tápszer marad. Aztán,ha elkezditek a hozzátáplálást, akár még rendeződhet is a dolog és elhagyhatjátok a tápszert.

2013. okt. 21. 19:08
 6/17 A kérdező kommentje:
3 hónapos. Ez nem rendszeres különben,ezért nem akarok egyből tápszerezni! Hetente talán 1x van ez.
2013. okt. 21. 19:11
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Én hetente 1x sem tenném ki a 3 hónapos babámat éhezésnek. De ez csak az én véleményem...

5-ös voltam

2013. okt. 21. 19:21
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor fejj minden étkezés után, és gyűjtsd össze. Ha aznap nem kell, fagyaszd le. És ilyenkor csak veszel elő a fagyasztóból egy adagot.
2013. okt. 21. 19:34
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Az utolsónak igaza van! Ha ez nem működik, akkor pedig marad a tápszer! Ha csak pár alkalomra kell, akkor nem fog leszokni a szopiról, ha esetleg ettől félsz! De ne hagyd éhezni! A teától nem lakik jól és óránként fel fog ébredni, hogy éhes!
2013. okt. 21. 20:21
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

3 hónaposan éjjel nem szopik? Akkor van elég tej? NEm hiszem. Hamarosan nappal sem lesz elég.

Istenem, ez a baba éhezik! Ha csak heti egyszer is, de éhezik!!! Te szeretsz éhezni? Felnőttnek is kellemetlen, a babának pedig kicsi a gyomra, előbb megéhezik. És amir rosszabb: ki is száradhat.

Nem értem a gondolatmenetet. A cukros tea mivel jobb, mint a tápszer? Semmivel. A tápszer táplál. A cukor meg egészségtelen. Babáknak főleg. Vagy üresen gondoltad a teát? MErt akkor meg már nem is mondok semmit, próbálj te vegetálni üres teán...

2013. okt. 21. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!