Mit adjak a babámnak ha estére nem elég neki a tejcim ami addigra marad?
Mennyi idős?
De szted ha a tej nem elég, a teával jól lakik majd?...
Nem az a rossz, ha az anyatejet kiegészíted tápszerrel, hanem ha éhezteted a gyerekedet! Márpedig ha úgy látod, hogy nem elég neki az anyatej, akkor tápszert kell neki adni! Különben az a gyerek éhezik.
Amúgy semmi baja nem lesz a tápszertől, sok gyerek felnőtt már rajta. És attól inkább fejlődik, mint az éhezéstől! Vagy a teától!
Mert a tápszer az ördögtől való...
Nem azért nincs estére tejed, mert napközben mindet megeszi. Megpróbálhatod a fejést napközben, de nem biztos, hogy sikerrel jársz.
A teával nem fog jól lakni, főleg nem éjszakára. Ha nem jön be a fejés, csak a tápszer marad. Aztán,ha elkezditek a hozzátáplálást, akár még rendeződhet is a dolog és elhagyhatjátok a tápszert.
Én hetente 1x sem tenném ki a 3 hónapos babámat éhezésnek. De ez csak az én véleményem...
5-ös voltam
3 hónaposan éjjel nem szopik? Akkor van elég tej? NEm hiszem. Hamarosan nappal sem lesz elég.
Istenem, ez a baba éhezik! Ha csak heti egyszer is, de éhezik!!! Te szeretsz éhezni? Felnőttnek is kellemetlen, a babának pedig kicsi a gyomra, előbb megéhezik. És amir rosszabb: ki is száradhat.
Nem értem a gondolatmenetet. A cukros tea mivel jobb, mint a tápszer? Semmivel. A tápszer táplál. A cukor meg egészségtelen. Babáknak főleg. Vagy üresen gondoltad a teát? MErt akkor meg már nem is mondok semmit, próbálj te vegetálni üres teán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!