Milyen oldalakra tudnék olyan hirdetést feltenni, hogy
anyatejet vennék?
Figyelt kérdés
2013. okt. 20. 18:03
1/9 anonim válasza:
Védőnőnél érdeklődj, vannak anyatej leadó állomások, ahol bevizsgált minőségű tejet tudsz kérni, ha te magad nem tudsz szoptatni. Segítenek!
2013. okt. 20. 18:11
2/9 A kérdező kommentje:
nincs a közelben anyatejgyűjtő
2013. okt. 20. 18:15
3/9 anonim válasza:
Igen, ha orvos írná fel a babádnak, akkor ráadásul ingyen lenne. Hol laksz?
2013. okt. 20. 18:39
4/9 anonim válasza:
És te oda mernél adni bizonytalan eredetű anyatejet a babádnak? Ez nagyobb felelőtlenség mint tápszert adni.
2013. okt. 20. 18:44
5/9 anonim válasza:
Miert tapszert adni felelotlenseg?
2013. okt. 20. 19:50
6/9 anonim válasza:
Hú utolsó! Te aztán tudsz értelmezni, és jól leszűrted a mondanivalóm lényegét. Ha a kérdező ennyire ragaszkodik az anyatejhez, hogy tökmindegy honnan jön, csak jó lehet, akkor számára a tápszer nem jó alternatíva. Erre vonatkozott az írásom. Jelzem az én lányom is tápszeres volt. Szóval nem itt kell levezetni a feszkót mert nem volt tejed jó?
2013. okt. 20. 20:33
7/9 anonim válasza:
Ez vicces :-) szimplan megkerdeztem mert nem voltal egyertelmu a valaszoddal. :-). De nagyon raharaptal mit ne mondjak es kettonk kozul nem en lettem tiszta ideg. Semmi bantot, rosszat nem irtam egyszeruen megkerdeztem. :-) Szerintem gondok nem nalam vannak. :-)
Es igy h mar elmagyaraztad h ertetted felfogtam erre voltam kivancsi. Kicsit higgadj le szerintem mert nem tesz jot.
Ja es en szoptatok de se baj :-) vhogy semmi nem talalt be most.
2013. okt. 20. 20:38
8/9 anonim válasza:
Hol laksz?
2013. okt. 20. 22:27
9/9 anonim válasza:
Védönöhöz elmész nem kell ahhoz anyatejleadó állomás
ott receptet irnak neked ingyen jár a tej 6 hos korig az anyatej leado anyának meg pénzt jelent az államtol
a vlédönö biztosan tud olyan anyát akinek több liternyi van és minden igazolás megvan hozzá
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!