4 hónapos babám mostanában a kettő helyett 3-szor, van hogy 4-szer ébred éjszaka sírva, nyöszörögve. Olyankor csak a szopitól nyugszik meg. Talán nem lenne már elég neki a tejcsim, annak ellenére, hogy úgy érzem van?
Az enyém 8 hónapos 4 hónapos kora óta csinálja, nem tudom miért, ciczik éjjel 2-3x.
Tejem elég neki, lefejt tejet pluszba, ha adtam, vagy nem kellett neki, vagy ugyanúgy felébredt.
Nemrég próbáltam fürdés előtt pépet adni neki, akor is ugyanúgy felkelt.
Paszz.
Szia!
Az Én 4 hónapos babám is ugyanezt csinálja! Eddig 1* kelt szopizni és kész. Most már 3* kel és csak a cici nyugtatja meg. Nyöszörög, nyűglődik, forgatja a fejét. Arra gondoltam, hogy a foga miatt lehet, mert eléggé be van duzzadva az ínye. Lehet kéne adni neki este valamit fogzásra, hátha nyugodtabban aludna.
Lehet a Te babádnál is ez van.
első
Chamomilla, Viburcol, Dentinox- ezek közül egyik sem használt
Második vagyok.
Igen, tudom valakinél semmi nem használ fogzásra, de azért mindenkinek meg kell próbálnia, mert nem egyformák a babák. Van akinek a borostyán lánc válik be, van akinek a homeos bogyó, van akinek az ecsetelő. Mindent meg kell próbálni, hogy nyugodtabban aludhasson a kisbabánk:-)
Remélem nekem használni fog valamelyik;-)
(második voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!