Hogyan tudnám ezt a mellszívtó kitisztítani, hogy olyan legyen, mintha új lenne?
Figyelt kérdés
Eléggé el van színeződve, és szeretném, ha megint olyan lenne mint amikor még új volt. Ötletek?
Köszönöm!
2013. okt. 16. 13:31
1/7 anonim válasza:
Tedd be a mosogatógépbe, ha van.
Nálam bejött.
2/7 anonim válasza:
Engem is a gép ment meg nehéz helyzetekben, kitakarít mindent! A múltkor még egy ezeréves lámpabúrát is beraktam, kíváncsi voltam mit kezd vele. Hát bolti minőségű lett, pedig már lemondtam róla :) szeretem a mosogatógépünket, tud valamit (amúgy használtan vettük, bizományiban és a kapható legkisebb méret, mégis a kedvenc háztartási gépem lett, a vízszámláról nem beszélve :)
3/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs mosogatógépem. :(
2013. okt. 16. 13:42
4/7 anonim válasza:
Anyukádnak, tesódnak, szomszédodnak sincs?
Ha egyszer megcsinálod, utána megint egy darabig szép lesz.
5/7 xStefix válasza:
Az elszíneződés csak esztétikai dolog, de a higiéniát nem befolyásolja. Bár megértem, hogy attól még zavar. :)
Én még nem próbáltam ki ilyesmit, de vajon ecettel nem lehetne esetleg? Az ecet egy csomó mindenre használható....
6/7 A kérdező kommentje:
Anyunak sincs, tesóm 150kmre, a szomszédban meg 70 éves nénik laknak... :)
Ecetet nem próbáltam, de hátha. Sógornőmnek viszont azt hiszem van mosogató gépe, megkérdezem nem e rakná be. :)
2013. okt. 16. 15:33
7/7 anonim válasza:
Vizzel higitott citromlé is jó az ecet helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!