Lehet, hogy nem ébredne fel a 10 hetes babám éjjel, ha nappal sűrűbben -3óránként-enne?
szia
köszi 4óránként-az orvos javaslatára.nyilván nem keltem fel,ha alszik-de ha sir,akkor etessem?
Nem, nem várható el egy két és fél hónapos babától, hogy átaludja az éjszakát. Van persze ilyen baba is, de a többség nem ilyen. Mégis mit csinálsz, mikor sír éjszaka? Nem eteted meg, hátha elmúlik az éhsége? A babák nem egyformák, de abban hasonlítanak egymásra, hogy jelzik, mikor enni szeretnének, ki 2 óránként, ki 3 , ki pedig 4 vagy több óránként. Az anyatej termelésnek is jót tesz, ha nincs éjszaka hosszabb szoptatás nélküli időszak.
Ahogy nő a babád, egyre hosszabb időszakokat fog éjjel átaludni (aztán majd, ha jön a foga, akkor visszatérni a sűrűbb ébredéshez), de én semmiképp nem trükköznék az éjszakai szoptatásokkal.
Nekem sem aludta át egyik gyerekem sem jó sokáig az éjszakát! El sem tudom képzelni, hogy mit csinál az, akinek igen... :)
Ki kell bírni sajnos, ezen ne is gondolkodj. Ha szüksége van rá, akkor muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!