Hogyan tartsam melegen a lefejt tejet?
ha nem akarsz ott szoptatni, akkor kénytelen leszel ilyet beszerezni. Én dokinál nem cicóznék, nyugodtan megszoptatnám, ha kell. Vagy a kocsiban elbújtok addig?
nekem is van ilyen tartóm, de attól tartok ilyen időben nem fogja tartani addig...
Én hűtőben tartom a lefejt tejet.
Mikor dokihoz mentünk akkor a hűtőből vettem ki, nem melegítve vittem, mert könnyen elszaporodhatnak így a bacik benne.
Etetés előtt betettem a hónom alá a cumisüveget, így langyosra felmelegedett.
Jó egy egyszerő DM-es thermos cumisüvegtartó is olyan 1200 Ft körül van (kuponok nélkül).
Illetve az jutott még eszembe, hogy (később) ha autóval mentek, akkor a MOMERT-nek van olyan cumisüveg melegítője, ami kombi, tehát otthonra és autós töltőre is fel lehet tenni- nagyon praktikus évekig, ha szerettek pl kirándulni is.
Ma délutánra bőven elég, ha jobban megmelegíted, illetve nincs véletlenül egy TERMOSZ-od? Az lenne a tökéletes megoldás.
Pont a doki az ahol nyugodtan szoptathatsz.
Èn egyébként úgy csináltam míg szopott, hogy mielött indultunk megszoptattam még ha kicsit is evett, de kibírta míg orvosnál voltunk.
Elsö lányom tápszeres volt, akkor ilyen táskába amit belinkeltem vittem a meleg vizet, és egy tápszer hordozóban a tápszert és össze öntöttem.
Viszont anyatejet nem hordoznék melegítgetnék sehol sem. Melegen ne tartsad, mert szob hömérsékleten is max 1 órát lehet.
Köszönöm szépen.
3/4 4-re megyünk orvoshoz, 3 után indulunk, és még alszik a baba. Így indulás előtt megetetem és kibírja még hazaérünk.
Csak azért aggódtam, mert délben kellett volna ennie. De jól bealudt a drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!