Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Állandóan cicizne, nem lesz...

Állandóan cicizne, nem lesz tőle baja?

Figyelt kérdés

Kislányom 2 hetes és ma egész nap a cicin van,elalszik rajta és ha ott hagyom 5 perc elteltével üvölt!!!

Nem elég neki a tej,vagy csak egyszerűen igényli? Mit csinálja,mert ha nem adom oda neki cuppog és üvölt!!!

2013. szept. 29. 14:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak téged igényel.Ne aggódj ez nem lesz mindig így...én a fiammal a mellemen töltöttem az első 3 hónapot.Most 10 hónapos és csak akkor jön cicire ha éhes, meg ha álmos.
2013. szept. 29. 14:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Igényli a cicit, nekem ilyen idős korában vlt h a kislányom 24 órából 20-at cicin volt, hagytam komfortszopizni. Nem lesz tőle semmi baja, majd amikor már megy felfedezni és 'nem lesz ideje' cicizni, visszasídod még ezt az időszakot :-) :-) :-)
2013. szept. 29. 15:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Akkor jó! Adom én neki ha kell én szeretek minden percet vele lenni,csak félek nehogy túletessem v. fájjon a pocija!!!
2013. szept. 29. 15:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia. Én pont ugyanezt a kérdést szerettem volna feltenni. Az én kislányom most töltötte a 3. hetet és eddig nem nagyon volt sírós baba, ám egy hete, pont 2 hetes korában, mint neked, állandóan üvölt és sír ha leveszem a cicimről. Állandóan enne, ha leveszem cuppog mint neked, bekapja a ruháját, az öklét, ha hasra fektetem a lepedőt és csak cuppog. Azt hittem nincs elég tejem és nem lakik jól, de elkezdtem 80 ml-et lefejni, és odaadtam neki mind cumisüvegből h lássam tényleg van tej és eszi. De még ezek után is csak cici, cici, cici kell. Éjjel már nem lehet aludni, mert ha leveszem a cicimről akkor káosz van. Már többször kihányta amit megevett már nem tudom mit csináljak, hagyjam sírni? Miért csinálja ezt? Nekem is elalszik rajta aztán ha beteszem az ágyba akkor felébred és üvölt? Mi a megoldás?? Segítsetek!
2013. szept. 30. 11:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne hagyd sírni semmiképp! A felesleg valszeg azért jött vissza, mert nyelt hozzá levegőt is és nem jött ki rendesen a böfivel. :-)
2013. szept. 30. 13:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es. Nekem azt mondták tegyük mellre amikor csak kéri mert ilyenkor van náluk egy növekedésugrás és azért igénylik annyira a cicit! Így én hallgatok rájuk és cicin tartom,lehet jót teszek,lehet nem.De minden esetre nem hagyom sírni,ahoz még túl picike és a szívem meghasad.
2013. szept. 30. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!