Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért köpködi ki állandóan a...

Miért köpködi ki állandóan a cicit 1hós babám?

Figyelt kérdés
Jelzi,hogy éhes,óda adom neki,először szépen "rákap"szív párat,kiköpi.Ezt csinálja naponta órák hosszat mindig más időszakban.Van,hogy du,de most spec este 10óta kűzdünk egymással.Szívott párat kiköpte és elkezdett üvölteni,majd előlről.Pár próbálkozás után felvettem,csak sírt.Akárhogy tettem alig akart elhallgatni.Most végre evett(már mindjárt 1óra jegyzem meg),de aludni se nagyon óhajt.Fáj a hasa?Kap infacolt,eddig bevált,mi ütött belé akkor?Nem csinálja minden nap.
2013. aug. 27. 00:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy nem mindig elégszik meg azzal a mennyiséggel,vagy lehet,hogy nem is azt jelzi,hogy éhes,hanem csak a közelségedre vágyik.:)
2013. aug. 27. 01:08
 2/6 A kérdező kommentje:

Ilyenkor általában tiszta maszatos,tejes az arca,nameg bőven van tejem tehát a mennyiség sem lehet gond.Mikor felveszem igaz,hogy megnyugszik de jár a feje,keresi a cickómat.

Az nem lehet baja,hogy du ettem káposztát,meg csalamádét? Kápit csak 2-3 kis falatkát,a töltött paprikának valóból,+egy hamburgerben a csalamádét. Ja meg ma du egy fél tányér levest ami csípős volt kicsit.

2013. aug. 27. 01:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Ilyen étrenddel tuti, hogy a pocija gyötri. Tegyél felmelegített tetrapelust a pocijára, hagyd rajta, míg kihűl, vagy addig melegítsd mindig újra, míg el nem múlik neki. Nálunk bevált. Simogatni szoktam még, balról jobbra, illetve bicikliztetni a lábát, vagy fel-le emelgetni.

Nézz utána, milyen a szoptatós diéta, neten biztos megtalálni, ha a kórházban nem adtak útmutatót, én kaptam anno.

Egyszer a férjem szúrt ki velünk, csupa jó szándékból, körtéből, almából, narancsból, szőlőből csinált isteni dzsúzt, kb. egy decit ittam, de a kicsi egész nap nyöszörgött tőle :((((

2013. aug. 27. 01:53
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem szoktam ilyeneket enni,elcsábultam,már bánom.Szoptatós diéta? Erről nem hallottam még.Persze elláttak mindenféle tanácsal,de a fewme se gondolta,hogy már ennyi is ilyen gondot okoz.

1decitől nyavajgott egész nap? Akkor a gyümivel szerencsém van.Barackot eszegetek néha,na ennek tényleg nem tudnék ellen álni.Igaz terhességem alatt is sokatettem.

2013. aug. 27. 05:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Nagyjából az a lényege, hogy hüvelyeseket, puffasztó ételeket, pl. kukorica, karfiol, brokkoli, káposzta stb, kerülni kell, gyümölcsből is kevés ehető, illetve tej, tejtermék is nagyon módjával, só- és fűszeres is kerülendő.

[link]

2013. aug. 27. 13:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Az enyém akkor csinálja ezt, ha büfiznie kell. Várok kicsit, majd nyugodtabban folytatjuk. Illetve akkor, ha már csak cicizni szeretne, és dühös, mert tej megy a szájába.

A csípőssel vigyázz, az nagyon átmegy a tejbe.

2013. aug. 27. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!