Miért köpködi ki állandóan a cicit 1hós babám?
Ilyenkor általában tiszta maszatos,tejes az arca,nameg bőven van tejem tehát a mennyiség sem lehet gond.Mikor felveszem igaz,hogy megnyugszik de jár a feje,keresi a cickómat.
Az nem lehet baja,hogy du ettem káposztát,meg csalamádét? Kápit csak 2-3 kis falatkát,a töltött paprikának valóból,+egy hamburgerben a csalamádét. Ja meg ma du egy fél tányér levest ami csípős volt kicsit.
Ilyen étrenddel tuti, hogy a pocija gyötri. Tegyél felmelegített tetrapelust a pocijára, hagyd rajta, míg kihűl, vagy addig melegítsd mindig újra, míg el nem múlik neki. Nálunk bevált. Simogatni szoktam még, balról jobbra, illetve bicikliztetni a lábát, vagy fel-le emelgetni.
Nézz utána, milyen a szoptatós diéta, neten biztos megtalálni, ha a kórházban nem adtak útmutatót, én kaptam anno.
Egyszer a férjem szúrt ki velünk, csupa jó szándékból, körtéből, almából, narancsból, szőlőből csinált isteni dzsúzt, kb. egy decit ittam, de a kicsi egész nap nyöszörgött tőle :((((
Nem szoktam ilyeneket enni,elcsábultam,már bánom.Szoptatós diéta? Erről nem hallottam még.Persze elláttak mindenféle tanácsal,de a fewme se gondolta,hogy már ennyi is ilyen gondot okoz.
1decitől nyavajgott egész nap? Akkor a gyümivel szerencsém van.Barackot eszegetek néha,na ennek tényleg nem tudnék ellen álni.Igaz terhességem alatt is sokatettem.
Nagyjából az a lényege, hogy hüvelyeseket, puffasztó ételeket, pl. kukorica, karfiol, brokkoli, káposzta stb, kerülni kell, gyümölcsből is kevés ehető, illetve tej, tejtermék is nagyon módjával, só- és fűszeres is kerülendő.
Az enyém akkor csinálja ezt, ha büfiznie kell. Várok kicsit, majd nyugodtabban folytatjuk. Illetve akkor, ha már csak cicizni szeretne, és dühös, mert tej megy a szájába.
A csípőssel vigyázz, az nagyon átmegy a tejbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!