Cicin elalvás büfizés nélkül?
A szopi elején, amíg még "mohó", addig büfiztesd néhányszor, aztán amikor már csak komfortszopizik, akkor tutira nem nyel majd annyi levegőt, hogy zavarja alvás közben.
A másik, hogy szoptasd gyakrabban (bár nem tudom mennyi időnként teszed mellre), ha csak akkor kap cicit, amikor már nagyon éhes, akkor biztos hogy több levegőt fog nyelni, mint ha nyugodtan szopik.
És fontos a helyes technika is, nem tudom hány hetes/hónapos, ha még nagyon pici, akkor az is lehet egy ok, hogy nem jó technikával van mellen.
én cicin altatom, a legjobb (leggyorsabb és legősibb módszer) :) amíg kicsi volt (születéstől 12 hetes koráig) nem nagyon büfizett evés után, viszont akkor még nem is sprisszolt a tej, komótosan evett, nem nyelt levegőt annyit. ÍGy mikor kicsinek próbáltam a büfiztetést bealvás után, akkor csak felébredt, sírt a nyűgösségtől, így egy idő után felhagytam vele, inkább felvettem a kiságyból az első nyöszörgésre, és akkor kijött a büfi, ha mégis volt...
mikor nagyobb lett, már jó kis zaftosokat böfizett szopi után (jó nagyokat szopizott, nem órákig viszont, és spriccelt a cicim már). amúgy 2,5 hónaposan már jelezte szopi közben a büfit - tekergett a cicin, ki-ki köpte a bimbót, akkor levettem, böfiztettem, és utána altattam be cicin.
amúgy éjjeli cicizésnél addig büfiztesd, amig észre nem veszed, hogy zokon veszi. az én kisfiam este 7-től reggel 7-ig alszik, és van, hogy 3 óránként cicizik, de büfiztetés egyszer se sincs. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!