Szoptatás után nem tud büfizni a kislányom?
Elég kevésszer sikerült neki, most ha próbálom büfiztetni mindig el kezd csuklani. A hasa nem fáj.
9 napos baba.
A fiam kb 5-ször büfizett összesen.
Nade, próbálhatod úgy, hogy magasra emeled, aztán leteszed, egymás után többször. Liftezteted. Akkor könnyebben kijön. Vagy, ha rugós a matracotok, ülj le a szélére, a babával a válladon, és rugózz finoman, de lehetőleg magasra. Vagy fitnessz labda, ha van.
Mi ma vagyunk egy hetesek, és ettől féltem a legjobban.
Nálunk azért van ritkán büfi, mert "túl jól" szopizik, és nem nyel levegőt.
Ha nálatok is ez a helyzet, húzd ki neki néha a cicit a szájából, pihenjetek 2-3 másodpercet, aztán add vissza neki. Nekem ez is bejött.
Azt mondta a védőnő, hogy ha csuklik, akkor előtte tuti büfizett, csak halkan. Mi is fél órákat mászkáltunk, miközben simizem, finoman ütögetem a hátát.
Ha nincs büfi, leteszem, és hanyatt fekve kicsit maszírozom a hátát, pocakját, mozgatom a lábát.
Utána, mikor fölveszem, legtöbbször sikerül neki.
Nálunk is akkor kezd mindig csuklani, ha előtte böfizett, szóval nálatok is ez lehet.
Én még úgy is szoktam mostanában böfiztetni, hogy 45 fokos szögben nekidőlök egy párnának és a babát ráteszem a mellkasomra. Legtöbbször ez meghozza a sikert. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!