60-65 ml-nél "kialussza" a 3 órát, míg 90-100 ml-nél 2,5 óra múlva már felébred és "keres", miért van ez így?

Persze, nem késő. Én is pont most növeltem,mert kevesebb lett ( elhanygoltam a fejést 1hétig), az én babám 11hetes.
Én úgy csináltam, hogy minden szopizás után, amelyikből evett (ha kettőből eszik, akkor amelyikkel kezdted), azt fejed 7percig majd 7perc szünet, aztán 5percig és 5perc szünet, 3perc 3perc szünet. Van,hogy nem is jön semmi, de akkor is folytatni kell. A perceket nem mindig tartottam be, mert volt, hogy megindult a tej, akkor ugye folytattam, amíg jött. Az első 2napban olyan is előfordult,hogy 5ml jött le. Nekem 3-4nap alatt beindult. Ma is 130ml-t fejtem le reggel az egyikből, 140-et a másikból( a következő etetésnél). Elég strapás,mert sok időt vesz igénybe, de megéri,mert utána ha beindul,már elég csak kifejni ami benne van. Ja és lefekvés előtt kifejem mindkettőt, mert 8-9órát is alszik már.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!