Éjszaka óránként felébred és csak cicin nyugszik meg 3 napja. Azóta húzogatja a lábát is biztos mert fáj a hasa a ráetetéstöl.12 napos. Mi lehet a baj? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2013. júl. 10. 10:31
1/3 anonim válasza:
Minden etetés után tornáztasd meg masszírozd meg a pici pociját. Gondolom nincs elég tejed és tápszerrel egészíted ki az anyatejet legrosszabb megoldás tapasztalatból mondom.Nekem 2hónapig szopizott a fiam de sajnos nem volt nekem sem elég tejem így tápszert is kellett neki adnom.Hát az én kicsikémnek is fájt a pocakja.Amint csak tápszert adtam neki megszüntek a gondok nem fájt a hasa többet:))
Ha továbbra is fog fájni a hasa adhatsz neki espumisant,,biogaia-t, fenykel teát
2/3 anonim válasza:
nálunk is kb 2hetes korában kezdődtek a gondok. most 2hós de még mindig hasfájós, nagyon erőlködik éjjel. enyém is óránként ébredt, próbáld meg hason altatni, nálam ez vmennyire bevált. 4féle cseppet próbáltam de nem használtak.
3/3 A kérdező kommentje:
Még nem kapott tápszert. Próbálom húzni hátha sikerül még a tejcsi.
2013. júl. 10. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!