Van olyan tejserkentő (tea, kapszula) ami nem tartalmaz édesköményt?
Figyelt kérdés
sajnos a babám ezektől hasfájós (moremilk, lactinatal, laktoherb- ezeket probáltam). tejem meg már alig van. homeós bogyó, sör nem használ. gyakoribb szoptatással se lett több. 4 hónapos baba anyukája2013. szept. 22. 10:19
1/4 anonim válasza:
Dr. Makai fele gorogszena kapszula. Nekem ezt javasolta egy szoptatasi tanacasdo. Soreleszto pehely, zabpehely. Zabkasa. Sok sikert! Egyelore mi is kuzdunk.
1 hos baba anyukaja
2/4 xStefix válasza:
Keresztkérdés, ne haragudj, de miből gondolod, hogy kevesebb?
3/4 anonim válasza:
Próbáld ki a karamalz italt.Rossmannba,pennybe árulnak.Maláta ital.Én a citromos ízesítésűt iszom,az íze a kólára emlékeztet.Nagyon bevált.A babám 6 hónapos kizárólag anyatejes.
4/4 A kérdező kommentje:
már 1hónapja kevesebb, onnan tudom hogy mérem. tápszerrel egészítem ki napi 1x, de azt meg nem nagyon fogadja el a babám. karmalazt is próbáltam, de nem használt sajnos
2013. szept. 23. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!