Most ez miért van? Sos
Figyelt kérdés
A lányom pènteken este született,azòta nem tudom szoptatni,tejem lenne ha kène neki a cici.De mindig mikor kihozzák akkor alszik! Megetetik cukros vízzel ès eltelíti? Mert ugy tudom azt adnak neki.De ha nem eszik akkor nem lesz baja?Mert 2napja nem evett.2013. szept. 15. 23:38
1/8 anonim 

válasza:

Ha besárgult, akkor kvázi normális, hogy sokat alszik. Az újszülöttek amúgy is sokat alszanak, a besárgult gyerekek még inkább. Próbálj meg fejni, ha nem sikerül szopihoz ébreszteni, hamarosan mentek haza, otthon majd bepótolja.
Amúgy rooming-in rendszer van a kórházban, ahol vagytok?
2/8 A kérdező kommentje:
Nincs besárgulva,az milyen rendszer amiről irsz.?
2013. szept. 15. 23:50
3/8 anonim 

válasza:

Baja nem lesz,de fel kell keltened amikor kihozzák,simogasd a pofiját stb.A tejtermelés is holnap-holnaputánra még inkább bedurran.Hozzátok nem ment szoptatási tanácsadó aki segítene?Vagy jelezd a csecsemős nővérnek hogy segítsen mert ez a problémád.
4/8 anonim 

válasza:

Hogy veled van a kicsi hajnaltól éjjelig, nálunk 5-kor hozták a kicsiket, és este 11-kor vitték el őket az újszülött-osztályra. Kivéve, akiket lámpázni kellett. Így volt idő szoptatásra, ismerkedésre.
5/8 A kérdező kommentje:
De egyszerűen nem tudom felkelteni,van hogy sikerül,de most se tudom pl.Bármit csinálok.
2013. szept. 15. 23:56
6/8 anonim 

válasza:

Akkor a csecsemős nővért kérdezd meg szerintem.
7/8 anonim 

válasza:

Mondd meg, hogy nem adhatnak neki cukros vizet. Így nem fogsz tudni szoptatni. És kérd meg, hogy segítsenek.
8/8 anonim 

válasza:

Remélem, már megoldódott. Azért elmesélem, hogy az én fiam is csinált ilyet (pedig tudtommal nem adtak neki cukros vizet.) A csecsemős fogta, levetkőztette meztelenre, amitől végre felébredt, mondta, hogy én is legyek az és bújjunk össze a takaró alatt fekve. Kicsit paráztam, ne jöjjön látogató, de ez a full bőrkontaktus bevált és nagyon szépen szopott utána. Felöltözve is :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!