Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatt lehet eperkokt...

Mperat kérdése:

Szoptatás alatt lehet eperkoktél izesítésű Cappy rostost inni? Nem puffasztja stb a babát?

Figyelt kérdés
Szoptatás alatt lehet eperkoktél izesítésű Cappy rostost inni? Nem puffasztja stb a babát? már félek mást innii a vizen kivül de ezt megkivántam most
2013. szept. 4. 17:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Én sosem hittem a tiltott ételekben sem terhesen sem szoptatás alatt. Kezdetnek csak keveset fogyasztottam a "tiltott" ételekből és ha nem volt utána gond akkor legközelebb már bátrabban fogyasztottam. Szerencsére csak nagyon kevés étel volt aminek a babám nem örült, így szabadon ehettem ami csak jól esett. Nem hiszem, hogy az eperlétől vagy bármi egyéb gyümölcslétől baj lenne, főleg amennyi epret ezek tartalmaznak. Próbáld ki, hogy csak egy pohárral iszol ha fájni fog a hasa, esetleg pöttyös lesz akkor legközelebb nem iszol ilyet, de maradandó baja egészen biztosan nem lesz, max egy hosszú éjszaka.
2013. szept. 4. 17:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem,Köszi
2013. szept. 4. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!