Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tegyek: fejjem ki, vagy nem?

Mit tegyek: fejjem ki, vagy nem?

Figyelt kérdés
7 hónapos a kislányom, aki már csak reggel és este szopott. Kevés tejem volt már (kb.20-30 ml lehetett szerintem), egy hónapja pótolni kellett tápszerrel. Egy hete már csak reggel akart szopizni, hétfő óta reggel sem. Úgy gondoltam, akkor szépen lassan elapad a tejem, nem erőltetem a szoptatást, hiszen kifeszíti magát a babaám, nem kell már neki. Ma azonban csöpögött egy picit az anyatej, meg olyan apró csomókat érzek a mellemben, mint eleinte, amikor megtelt. Most akkor fejjem ki, nehogy begyulladjon a mellem, vagy ez így természetes, és elmúlik egyhamar?
2009. okt. 28. 20:21
 1/3 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy esetleg próbálja meg, hátha elfogadja a baba a cicit?
2009. okt. 28. 20:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem szopási sztrájkkal álltok szemben. Erről elolvashatsz mindent az alábbi linken:

[link]

Ha bizonytalan vagy, hívj fel bátran egy tanácsadót. Persze ha el szeretnéd már választani a kicsit, akkor "jól jön" ez a helyzet, de szerintem jobb lenne, ha még egy kicsit tudna szopizni...

2009. okt. 28. 20:28
 3/3 anonim ***** válasza:

A cumisüveg miatt nem akar szopizni.

Feltétlenül fejd ki a melled jó alaposan de finoman maszírozd el a csomókat.A szopi abbahagyása után még negyven nap kell hogy elapadjon a tej.

Ha nem cumisüvegeznél meg lehetne kínálni a ciciből a tejcsit.

2009. okt. 28. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!